Det passer, når vi siger, at vi gerne går den ekstra mil for vores kunder. Det kan bla. Firmagaveronline.dk og Coolshop snakke med om. De har begge prøvet at stå i kritiske situationer, hvor MC emballage A/S beredvilligt trådte til.

 

En fredag aften opstod et akut behov for kasser hos Firmagaveronline.dk. Situationen var kritisk, så heldigvis fik de fat i Terje, som er vores Logistikansvarlige. Med ganske få opringninger lykkedes det Terje at få arrangeret en transport og få vores lager åbnet, så kl. 22:50 blev der læsset kasser og en time senere ankom de til Firmagaveronline.dk, der nu kunne afblæse krisen. 

 

Hos Coolshop opstod en lørdag en lignende situation. De var løbet tør for luftpudefolie, men stod overfor at skulle arbejde i døgndrift. Til alt held lykkedes det Coolshop at få fat på Søren, deres emballage-konsulent hos MC emballage, som straks fik sat en masse friske MC' ere igang. Ved fælles hjælp, blev der både skrevet ordre ud på den ønskede folie, og lageret fik åbnet, så vi samme aften kunne udlevere en palle luftpudefolie.

 

Selvom vi selvfølgelig ikke kan holde åbent 24/7, er vi stolte af at have medarbejdere, som stiller op, når situationen er kritisk for vores gode kunder. 

Søgaard & Co. - Mere web for pengene
Udskriv