Her kan du se, hvordan vi på ingen tid har forvandlet vores arbejdsplads, så vi kan hjælpe hinanden til at holde afstand. Vi har indrettet os med afstandsmarkeringer, afskærmning og sluse på lageret, alt sammen noget vi har etableret på rekordtid og udelukkende ved brug af produkter vi kunne hive ned fra egne hylder.

 

Til afstandsmærkning i gulvet har vi f.eks. benyttet advarselstape, og hvor vi har gulvtæpper har vi benyttet kantlister så vi skåner tæpperne. 

 

Til afskærmning har vi anvendt bølgeplastark som også er en lagervare i sort og transparent.

 

Endelig har vi bygget en sluse på vores lager som forhindre adgang for udefra-kommende, men som samtidig gør det muligt at udveksle dokumenter. Slusen er bygget op af paller og ved hjælp af stabelfix palleben er der lige nøjagtig skabt tilstrækkelig afstand, 

så der kan udveksles dokumenter uden fysisk kontakt.

 

En anderledes måde at bruge vores emballager på, men det har vist sig at være super lavpraktisk, og så er det både billigt og effektivt.

 

Som noget nyt har vi også afstandstape og papskillevægge i vores sortiment. Ønsker du at vide mere om vores produkter, er du altid velkommen til at ringe på tlf. 86213299 eller kontakt os her:

Afstandstape

Skillevægge

Søgaard & Co. - Mere web for pengene
Udskriv