Historien - kort fortalt

 

1988 - Etableringsår


MC emballage A/S blev etableret i 1988, dengang hed ejerne Jørgen Mølgaard og Poul Christoffersen, deraf også navnet MC emballage som er sammensat af forbogstaverne i Mølgaard og Christoffersen.

 

1998 –Åbning af afdeling i Odense

 

2004 - Medarbejder ejerskab


I 2004 var der grundlag for et generationsskifte. På baggrund af et stærkt ønske fra medarbejderne om selv at drive virksomheden videre, uden indblanding fra udenlandske investorer eller fonde, ydede både medarbejdere og de tidligere ejere en stor indsats for at gennemføre et medarbejder ejerskab. Vores nuværende adm. direktør Peder K. Eriksen blev ansat som ”styrmand” for MC emballage A/S og blev selv storaktionær.

 

2007 – Odense afdeling flytter til nye lokaler


Vi nedlægger lageret i Odense, da vi har mulighed for bedre logistikløsninger ud fra vores kommende lokation i Hinnerup ved Århus. Vi starter en udfasning af Odense afdelingen, fordi der er god synergi i at samle alle aktiviteter i ét hus.

 

2008 – Nyt domicil i Hinnerup ved Århus


MC emballage A/S bygger helt nyt domicil i Hinnerup og indvier 8000 m² nye lagerlokaler  og kontorbygning.

 

2008-2009 – Krisen kradser


Finanskrisen bliver et af de mest brugte ord i pressen, og heller ikke MC emballage A/S går ram forbi. Vi mærker, at vores kunders behov for emballager falder drastisk, men rigtig god krisestyring og rettidig omhu gør, at vi klare os igennem en krisetid med skinnet på næsen og godt rustet til fremtiden.

 

2011 – lukning af Odense kontor


Odense afdelingen nedlægges helt i 2011. Medarbejderne fastholdes i andre jobfunktioner eller via hjemmearbejdspladser.

 

2012 – udvidelse med 2 nye lagerbygninger


MC emballage A/S tilkøber 19.000 m² omkringliggende jord for at fremtidssikre forretningen, og der bygges 4000 m² nyt højlager.

 

2013 – MC emballage A/S fejrer 25 års jubilæum

 

2015 - Interview til Erhvervskonferencen (Favrskov kommune)

 

https://youtu.be/8uQcxMAfQuA
 

Søgaard & Co. - Mere web for pengene
Udskriv