Visioner

 

Vi ønsker at være din foretrukne emballage leverandør, dette er vores erklærede mål!

 

Totalleverandør
 

Hos MC emballage A/S finder du et bredt udvalg af emballageprodukter og vores mål er at kunne dække ethvert behov indenfor transport- og industriemballage. Som kunde opnår du den klare fordel, at kunne samle alle dine køb ét sted, og dermed minimere dine procesomkostninger.

 

Vi gør det nemmere for dig
 

Du kan bestille via telefon, fax, e-mail, konsulentbesøg, eller du kan blive oprettet som web-kunde og foretage din online bestillinger, når det passer dig. Hvis din lagerindretning og dit emballagebehov er til det, tilbyder vi også gerne can-ban via web cam, vi hjælper selvfølgelig med indretning og installering.

 

Vi er ikke som alle andre
 

Hos MC emballage A/S er vi noget så usædvanligt som 100% ejet af medarbejderne. Vi er selv rigtig glade for denne konstellation, som blandt andet skaber stabilitet på medarbejderfronten. Vi lægger ansvar og beslutninger ud til den enkelte medarbejder, og på lavest mulige niveau i organisationen. Dette betyder kortere svartider og en høj grad af engagement. Hos os oplever du, at vi er tæt på kunden og dedikeret til at gøre en forskel.

 

Vi er branchens mest kosteffektive
 

Vi arbejder hele tiden for, at gøre vores bedste og på den bedst tænkelige måde. Vi udfordrer hele tiden vores processer og arbejdsgange og optimere, hvor vi kan. Vores flade organisationsstruktur og strømlinede processer gør os faktisk til branchens mest kosteffektive leverandør, vores omkostningsniveau ligger markant under branchens øvrige totalleverandører, og vores totale omkostning på 10 øre per omsat krone, ligger på niveau med virksomheder i Kina. Samtidig er det præcis det, der gør os i stand til at yde dig god kvalitet og service til konkurrencedygtige priser!

 

Levering til tiden
 

Hos MC emballage A/S har vi en høj leveringsperformance, tallene viser, at mere end 98% af vores leveringer sker til tiden. Målet er selvfølgelig altid 100%, men selvom vi både er dedikerede og pligtopfyldende, så sker der også en gang i mellem fejl hos os. Vi strækker os imidlertid altid langt for at løse fejl og rette disse til mindst mulig gene for vores kunder.

 

Vi er emballagenørder – og stolte af det!
 

Vi har erfarne og kyndige eksperter indenfor alle fagområder. Indenfor emballageprodukterne arbejder vi sammen i produktfamilier som har specialiseret sig indenfor hver sin produktgruppe. Dette sikrer dig seriøs og gennemtænkt rådgivning.
 

Søgaard & Co. - Mere web for pengene
Udskriv