Affaldssække med snoretræk

Varenummer: 60013
På lager
  • Priser pr RLL
  • v/køb à  20 23,75 DKK
  • v/køb à  100 18,75 DKK
Pris fra 18,75 DKK
Priser pr RLL
Varen er tilføjet til kurven
Affaldssække med snoretræk er tilgængelig i intervaller af 10

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 10
  • Antal pr. palle 480
Her på siden finder du Affaldssække med snoretræk, som kan anvendes til forskellige formål som f.eks. affaldshåndtering, indpakning, opbevaring og lignende. Disse specifikke Affaldssække med snoretræk måler 700 x 1010 mm. Fælles for alle sække er, at de fås i klar eller sort recirkuleret plastik og er særdeles velegnede til sortering af affald.
Ønsker du Affaldssække med snoretræk med andre mål, er der også rig mulighed for at få fat i det. Vi tilbyder vi nemlig et skarpt udvalg af Affaldssække med snoretræk til diverse formål.
Har du spørgsmål til vores udvalg af Affaldssække med snoretræk, eller er du i tvivl om, hvilke mål du skal vælge, hjælper vi dig gerne. Ved du, hvad du skal bruge? Så bestil allerede i dag, og modtag dine varer hurtigst muligt.

Specifikationer

Mere information
Format 700 x 1010 mm
Beskrivelse Affaldssække
Kvalitet 55 my
Tykkelse 55 my
Type ØKO-kvalitet
Genbrugsmateriale Ja
Genbrugsprocent 100
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.