Ballepressesnor på paprør

Varenummer: 55020
På lager
  • Priser pr RLL
  • v/køb à  2 88,06 DKK
  • v/køb à  6 77,05 DKK
  • v/køb à  12 68,49 DKK
  • v/køb à  24 61,64 DKK
Pris fra 61,64 DKK
Priser pr RLL
Varen er tilføjet til kurven
Ballepressesnor på paprør er tilgængelig i intervaller af 6

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 6
  • Antal pr. palle 300
Mangler du ballepressebånd i høj kvalitet? I så fald er du endt det rigtige sted. Hos os finder du ballepressebånd, som kan anvendes til diverse arbejdsopgaver. Hvad end det er i forbindelse med sikring af dit pakkegods, eller til montering på pappressere, kan du drage nytte af det stærke ballepressebånd.
Dette ballepressebånd i Hvid har målene 3-trådet - 270 meter pr. rulle. Derudover har det en brudstyrke på 250 kg og en kerne, der måler 50 mm. Søger du til gengæld ballepressebånd i andre mål eller med andre brudstyrker, er der også mulighed for at finde det i vores brede udvalg.
Bestil allerede i dag, og så sørger vi for hurtig levering af dine varer lige til døren. Bestiller du ovenikøbet inden kl. 11.30 på hverdage, leverer vi dine varer den kommende hverdag.

Specifikationer

Mere information
Format 3 trådet 270 mtr
Farve Hvid
Kerne ø 50 mm
Brudstyrke 250 kg
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.