Banderolefilm Cast

Varenummer: 70009
På lager
  • Priser pr RLL
  • v/køb à  24 12,70 DKK
  • v/køb à  72 10,16 DKK
  • v/køb à  240 9,24 DKK
Pris fra 9,24 DKK
Priser pr RLL
Varen er tilføjet til kurven
Banderolefilm Cast er tilgængelig i intervaller af 24

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 24
  • Antal pr. palle 1440
Hos os finder du et skarpt udvalg af banderolefilm, der egner sig til sampak eller bundtning grundet sine smalle mål. Desuden er banderolerilm velegnet til sikring af paller og fastholdelse af produkter.
Denne banderolefilm er af typen Cast og har målene 0,10 x 150 mtr - 20 my. Derudover er den i en Transparent farve og har en kerne Ø på 38 mm.
Det anbefales, at du benytter banderolefilmen med dispenser for at få optimal og ergonomisk afrulning. Derfor finder du også et godt udvalg af dispensere her på siden.
Ønsker du en banderolefilm i andre mål, er der også mulighed for det hos os. Bestil allerede i dag. Så sørger vi for hurtig levering til døren.

Specifikationer

Mere information
Format 0,10 x 150 mtr - 20 my
Beskrivelse banderolefilm
Farve Transparent
Kerne ø 38 mm
Type Cast
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.