Båndvogn til ballepressebånd

Varenummer: 55100
På lager
  • Priser pr STK
  • v/køb à  1 621,29 DKK
621,29 DKK
Priser pr STK
Varen er tilføjet til kurven
Båndvogn til ballepressebånd er tilgængelig i intervaller af 1

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 1
  • Antal pr. palle 32
Her på siden finder du båndvogn, som er velegnet til at holde styr på stålbånd, således det er nemt at anvende. Denne (vare.description) har plads til bånd med en kerne på N/A.
Fælles for alle Båndvogn til ballepressebånd er, at de gør det nemmere for dig at flytte båndet rundt mellem forskellige arbejdsstationer.
Skulle du søge Båndvogn til ballepressebånd i andre mål, kan vi også hjælpe med dette. Vi tilbyder nemlig et bredt udvalg af Båndvogn til ballepressebånd.
Når du handler hos os, er du altid garanteret produkter i særklasse, da vi ved, hvor vigtigt det er at have ordentlige materialer og værktøjer ved hånden.
Bestil allerede i dag, og så sørger vi for hurtig levering.

Specifikationer

Mere information
Format N/A
Beskrivelse N/A
Kerne ø N/A
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.