Boblefolie

Varenummer: 16025
På lager
  • Priser pr RLL
  • v/køb à  1 78,00 DKK
  • v/køb à  12 71,75 DKK
Pris fra 71,75 DKK
Priser pr RLL
Varen er tilføjet til kurven
Boblefolie er tilgængelig i intervaller af 1

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Anbrud/Mindstekolli 1
  • Antal pr. kolli 6
Her på siden finder du et bredt udvalg af vores populære Boblefolie. Der er tale om stødabsorberende og fleksibelt Boblefolie, der ikke blot beskytter mod tryk, men også mod snavs, fugt og støv.
Denne specifikke type Boblefolie kommer i målene 25 cm x 100 mtr. Skulle du have behov for Boblefolie i andre mål, kan du også finde det hos os. Tag blot et kig på vores store udvalg.
Søger du et materiale, der er holdbart og egner sig til beskyttelse under transport eller opbevaring, er det her sandsynligvis det rette valg for dig.
Hos os finder du Boblefolie i god kvalitet. Udover god kvalitet garanterer vi også hurtig levering og skarpe priser. Jo flere ruller du køber, jo lavere bliver prisen per rulle.

Specifikationer

Mere information
Format 25 cm x 100 mtr
Beskrivelse Boblefolie
Type Bobler Ø10 mm
Genbrugsmateriale PIR
Genbrugsprocent 50
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.