Boblefolie - lille rulle

Varenummer: 16102
På lager
  • Priser pr RLL
  • v/køb à  1 58,85 DKK
  • v/køb à  5 54,25 DKK
Pris fra 54,25 DKK
Priser pr RLL
Varen er tilføjet til kurven
Boblefolie - lille rulle er tilgængelig i intervaller af 1

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Anbrud/Mindstekolli 1
  • Antal pr. kolli 25
  • Antal pr. palle 75
Her på siden finder du et bredt udvalg af vores populære Boblefolie - lille rulle. Der er tale om stødabsorberende og fleksibelt Boblefolie - lille rulle, der ikke blot beskytter mod tryk, men også mod snavs, fugt og støv.
Denne specifikke type Boblefolie - lille rulle kommer i målene 100 cm x 10 mtr. Skulle du have behov for Boblefolie - lille rulle i andre mål, kan du også finde det hos os. Tag blot et kig på vores store udvalg.
Søger du et materiale, der er holdbart og egner sig til beskyttelse under transport eller opbevaring, er det her sandsynligvis det rette valg for dig.
Hos os finder du Boblefolie - lille rulle i god kvalitet. Udover god kvalitet garanterer vi også hurtig levering og skarpe priser. Jo flere ruller du køber, jo lavere bliver prisen per rulle.

Specifikationer

Mere information
Format 100 cm x 10 mtr
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.