Boblefoliepose m/klap og tape

Varenummer: 16502
På lager
  • Priser pr STK
  • v/køb à  200 3,098 DKK
  • v/køb à  1000 2,716 DKK
Pris fra 2,716 DKK
Priser pr STK
Varen er tilføjet til kurven
Boblefoliepose m/klap og tape er tilgængelig i intervaller af 200

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 200
  • Antal pr. palle 1200
Mangler du Boblefoliepose m/klap og tape til at beskytte diverse produkter i forbindelse med forsendelser eller opbevaring? Så er du endt det rigtige sted. Vi tilbyder vi smarte Boblefoliepose m/klap og tape med og uden klap. Fælles for poserne er, at de er vandafvisende og yder god beskyttelse af dine forsendelser.
Derudover er de delvist gennemsigtige og nemme at anvende, da de kan lukkes med enten hæfteklammer eller tape. Poserne er nemme at bortskaffe og kan alle genanvendes.
Disse Boblefoliepose m/klap og tape har målene 300 x 400 mm + 50 mm. Skulle du have behov for Boblefoliepose m/klap og tape i andre mål, eller med en anden type lukning, kan du også finde det hos os.
Bestil her på siden i dag, og så sørger vi for hurtig levering af din bestilling.

Specifikationer

Mere information
Format 300 x 400 mm + 50 mm
Beskrivelse Boblefoliepose
Tykkelse 70 my, 2-lags
Type 70 my, 2-lags
Genbrugsmateriale Ja
Genbrugsprocent 50
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.