Boblekuverter K

Varenummer: 15059
På lager
  • Priser pr STK
  • v/køb à  100 3,45 DKK
  • v/køb à  400 3,10 DKK
Pris fra 3,10 DKK
Priser pr STK
Varen er tilføjet til kurven
Boblekuverter K er tilgængelig i intervaller af 100

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 100
  • Antal pr. palle 800
Her på siden finder du Boblekuverter K, der kan anvendes til mange forskellige typer forsendelser. De er særdeles populære, og de kan også benyttes til forsendelse af mere sarte komponenter, eftersom da de giver optimal beskyttelse mod tryk.
Derudover er det indvendige lag i vores Boblekuverter K også vandafvisende.
Denne udgave måler indv.: 350 x 470 mm og er Brun. Ønsker du Boblekuverter K med andre mål, er der også mulighed for at finde det i vores sortiment.
Vi tilbyder vi nemlig flere forskellige varianter, men fælles for dem alle er, at de er udarbejdet i god kvalitet.
Har du spørgsmål til vores Boblekuverter K, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi sørger ikke blot for hurtig levering, og bestiller du inden kl. 11.30 på en hverdag, leverer vi dine varer den næstkommende hverdag.

Specifikationer

Mere information
Format indv.: 350 x 470 mm
Farve Brun
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.