Bølgepap - Grå

Varenummer: 10071
På lager
  • Priser pr RLL
  • v/køb à  1 219,10 DKK
  • v/køb à  6 175,20 DKK
  • v/køb à  12 148,90 DKK
Pris fra 148,90 DKK
Priser pr RLL
Varen er tilføjet til kurven
Bølgepap - Grå er tilgængelig i intervaller af 1

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 1
  • Antal pr. palle 18
Hos os finder du et bredt udvalg af Bølgepap - Grå i høj kvalitet. Uanset om du skal benytte det til opbevaring eller pakning og forsendelser, kan du få gavn af Bølgepap - Grå. Det er nemlig yderst fleksibelt og dermed let at anvende til sikker beskyttelse.
Denne specifikke Bølgepap - Grå kommer i målene 700 mm x 70 mtr og er fremstillet i Grå. Har du brug for Bølgepap - Grå i andre mål, er der også rig mulighed for at finde det i vores store udvalg.
Bestil hos os allerede i dag, og modtag dine varer hurtigst muligt. Vi sørger nemlig for hurtig levering, når du handler hos os.

Specifikationer

Mere information
Format 700 mm x 70 mtr
Bredde 700
Kvalitet Grå
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.