Branofol VCI hætter

Varenummer: 62420
På lager
  • Priser pr STK
  • v/køb à  25 60,00 DKK
  • v/køb à  100 50,00 DKK
Pris fra 50,00 DKK
Priser pr STK
Varen er tilføjet til kurven
Branofol VCI hætter er tilgængelig i intervaller af 25

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 25
  • Antal pr. palle 600
Hos Emballageshoppen finder du et skarpt udvalg af Branofol VCI hætter fremstillet i høj kvalitet. Denne udgave har målene 1250/425 x 1800 mm og er specielt velegnet til at beskytte paller med metalprodukter, som skal beskyttes mod rust- og korrosion. Brugen af Branofol VCI hætter er en omkostningseffektiv metode ved forsendelse eller opbevaring af emner af metal. Søger du Branofol VCI hætter i andre mål? I så fald kan vi også være behjælpelige med dette. Tag blot et kig på udvalget her på siden. Bestil allerede i dag, og så sørger vi for hurtig levering.

Specifikationer

Mere information
Format 1250/425 x 1800 mm
Kvalitet 100 my
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.