Disclaimer

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du denne disclaimer og eventuelle ændringer, der måtte blive foretaget i fremtiden. Du bør derfor sætte dig nøje ind i erklæringens indhold.

MCe har gjort sit yderste for at sikre, at oplysningerne på denne hjemmeside er korrekte, præcise og opdaterede. MCe giver dog ingen garantier herfor.

MCe fralægger sig ethvert ansvar for fejl eller mangler på hjemmesiden og kan derfor ikke gøres ansvarlig for noget tab, ej heller som følge af virus, som direkte eller indirekte eller ved uheld skyldes indholdet eller undladelser på hjemmesiden.

MCes hjemmeside kan indeholde links til andre hjemmesider, der ikke er underlagt MCes kontrol. MCe påtager sig ikke noget ansvar for indholdet af disse hjemmesider eller for skader eller tab, der måtte opstå som følge af indholdet på de enkelte hjemmesider.

Billeder, logoer og tekster på MCes hjemmeside tilhører MCe og er beskyttet af bl.a. copyright. Ingen er berettiget til på nogen måde at anvende disse billeder, logoer og tekster uden MCes forudgående, skriftlige tilladelse. Undtaget herfra er billeder og tekster som ligger til download.

På vores Videnscenter stræber vi efter at levere opdateret og nøjagtig information gennem vores artikler og kundecases med det formål at oplyse og inspirere vores læsere. Det er dog vigtigt at understrege, at indholdet på vores platform er til informationsformål alene og ikke bør opfattes som professionel juridisk rådgivning.

Vi påtager os ikke ansvaret for eventuelle handlinger, du måtte foretage på baggrund af informationen fundet på vores hjemmeside. Vi anbefaler at konsultere med en kvalificeret professionel, hvis du har brug for specifik rådgivning tilpasset din situation. Vores indhold afspejler vores bedste forståelse af de emner, der er behandlet på tidspunktet for offentliggørelsen. Verden ændrer sig dog konstant, herunder love, regler og standardpraksis, hvilket kan gøre tidligere råd og information forældet eller ikke længere korrekt. Vi forbeholder os retten til at opdatere, ændre eller fjerne indholdet uden forudgående varsel.

MCe forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre indholdet på hjemmesiden eller til helt eller delvist at lukke den uden forudgående varsel.

MCe indsamler kun personlige informationer om de besøgende på hjemmesiden - f.eks. navne, adresser og e-mail adresser - hvis de besøgende på hjemmesiden selv aktivt giver denne information fra sig.

MCe vil kun bruge disse oplysninger til det formål, som en besøgende specifikt har bedt om, f.eks. at modtage materialer på e-mail. En besøgende kan til enhver tid frabede sig at modtage materialer, og MCe vil herefter ikke udnytte de personlige informationer eller give dem fra sig til andre - undtagen ved evt. myndighedskrav.

Enhver tvist, der måtte opstå som følge af nærværende erklæring, skal afgøres efter dansk ret ved de danske domstole.

Vi værdsætter dit engagement i vores community og ser frem til at fortsat at dele værdifuld viden med dig.

Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.