Dispenser til 70005

Varenummer: 70006
På lager
  • Priser pr STK
  • v/køb à  1 69,75 DKK
69,75 DKK
Priser pr STK
Varen er tilføjet til kurven
Dispenser til 70005 er tilgængelig i intervaller af 1

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 1
Mangler du smarte dispensere til manuel pakning med håndstrækfilm og banderolefilm? I så fald er du endt det helt rigtige sted. Vi tilbyder nemlig et bredt udvalg af netop disse.
Her finder du blot én af vores populære dispensere. Denne model er, ligesom de andre typer, med til at sikre ergonomisk afrulning samt den mest optimale afrulning. Ved at vælge dispensere til håndstrækfilm og banderolefilm kan du let og hurtigt pakke forsendelser.
Bestiller du hos os, kan du finde dispensere til forskellige kernemål. Denne model passer f.eks. til ruller med en kerne på 76 mm.
Bestil allerede i dag, og så sørger vi for hurtig levering.

Specifikationer

Mere information
Format 76 mm
Beskrivelse HT dispenser 9802
Kerne ø 76 mm
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.