Bigbag

Bigbags tilbydes i tilpassede formater i en lang række versioner og typer. Bigbags anvendes til transport af alle former for  grus, gryn, korn, pulver, mel og findelte materialer.

Bigbag

Alle priser er angivet uden moms

 1. Bigbag
  Bigbag
  Bigbag
  Varenummer: 69070
  Format : 91 x 91 x 110 cm
  Pris fra 48,37 DKK
  Priser pr STK
  Varen er tilføjet til kurven
  På lager

  Produktbeskrivelse

  Bigbags bliver brugt til sikker og effektiv hÃ¥ndtering, lagring og transportering af pulveriseret, granuleret eller fint flækket materiale. Vores bigbags er udført i UV stabiliseret materiale og produktinformationer medfølger. Denne specifikke bigbag har mÃ¥lene 91 x 91 x 110 cm o... Læs mere

  Specifikationer

  Mere information
  Format 91 x 91 x 110 cm
  Kvalitet Coated hvid, UV stabiliseret
  Type 4 stropper, 30 cm
  Lær mere

  Priser pr STK

  • v/køb à  10 106,73 DKK
  • v/køb à  50 83,39 DKK
  • v/køb à  100 56,70 DKK
  • v/køb à  265 48,37 DKK

  Pakning

  • Antal pr. kolli 10
  • Antal pr. palle 265

Alle priser er angivet uden moms

Bigbags til sikker håndtering og transportering

Hos MC emballage kan du finde bigbags, som er store og slidstærke poser, der kan bruges til løse materialer, der ellers kan være ukontrollérbare. Bigbags kan nemlig anvendes til effektiv og sikker håndtering, lagring og transportering af pulveriseret, granuleret og fint flækket materiale, som sand, sten eller grus. Produktet kan blandt andet også bruges til at flytte tungt affald. En bigbag bruges altså i flere forskellige brancher og til mange formål. 

 

De smarte bigbags gør, at tungt gods nemt kan transporteres fra ét sted til et andet. Produktet er lavet af et stærkt materiale, der gør det muligt at flytte en fyldt bigbag med kran, uden at posen går i stykker. Hvis indholdet ikke er alt for tungt, eller bigbagen ikke er fyldt helt op, så kan to personer også sagtens flytte posen i fællesskab. 

 

Brug bigbags til lagring af diverse materialer 

Derudover kan du have godt styr på diverse materialer med bigbags. Med levering i disse kan du nemlig undgå, at eksempelvis sand eller grus bliver spredt ud over det hele. Disse materialer kan nemt blive blæst væk af vind og vejr, men hvis du har læsset sand i en bigbag, så ved du, at sandet ligger samme sted, som da du efterlod det.  

 

Desuden kan en sand- eller grusbunke lave grimme pletter på en græsplæne, hvis det ligger der over længere tid. Dette undgår du dog, når materialerne opbevares i en bigbag. Produktet er altså ikke til at undvære, hvis du beskæftiger dig med tunge og store mængder byggematerialer i hverdagen. 

 

Vejrbestandige bigbags 

Vores bigbags fremstilles i et UV-stabiliseret materiale, hvilket betyder, at de er vejrbestandige. UV-stråling kan nemlig have en stor påvirkning på diverse materialer, men MC emballages udvalg af bigbags er lavet af et stærkt plastmateriale, så de kan holde til at stå ude i det danske vejr i længere tid uden at blive påvirket eller miste sin hårdførhed.

 

Få bigbags i specialmål

Hos MC emballage tilbyder vi en standard bigbag i målene 91 x 91 x 110 centimeter, som er udstyret med fire kraftige stropper, som gør, at den kan holde til at bære flere tons materialer uden at gå i stykker.

 

Leder du efter en bigbag i specialmål? Hvis du har behov for en bigbag i andre mål end ovennævnte, så tøv ikke med at kontakte os. Så hjælper vi dig hellere end gerne videre. Hos MC emballage stræber vi nemlig efter at imødekomme dine ønsker og behov. 

 

Se vores store udvalg af emballage 

Hos MC emballage finder du alt indenfor emballage, så du kan få dækket stort set alle dine behov. Vi tilbyder eksempelvis produkter som: 

 

 

Vi har altså emballage, som bigbags, der er velegnet til store og tunge opgaver, men vi tilbyder også både effektive hjælpemidler samt emballage til mindre forsendelser. Vores udvalg af pallecontainere er også velegnet til tungt gods, som enten skal opbevares eller transporteres. 

 

Oktabinere bruges eksempelvis til nogle af de samme opgaver, som bigbags anvendes til. Disse pallecontainere kan, ligesom bigbags, indeholde en stor mængde materialer, og så vil det holdbare dobbelt-bølgepap effektivt beskytte skrøbelige emner. 

 

Dog finder du også mindre poser og sække i alverdens afskygninger, som du kan pakke dine små forsendelser i. Og hvis indholdet skal beskyttes ekstra godt, så kan du med fordel udforske vores ruller med alt fra bobleplast til bølgepap. Så kan du være sikker på, at dine mere skrøbelige varer altid når uskadt frem til modtageren. 

 

Kontakt os for kompetent vejledning

Sidder du med spørgsmål til vores sortiment af varer, inden du lægger din ordre hos os? Eller vil du gerne vide mere om din forsendelse af bigbags? Så er du mere end velkommen til at kontakte os. Hos MC emballage er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, så du kan få den rette emballering til dine formål og behov.

Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.