Cellofan

Cellofan og træuld er et fantastisk som dekoration til gavekartoner.

Cellofan

Alle priser er angivet uden moms

 1. Klar gavefilm - Cellofan
  Klar gavefilm - Cellofan
  Klar gavefilm - Cellofan
  Varenummer: 50970
  Format : Cellofan
  355,00 DKK
  Priser pr RLL
  Varen er tilføjet til kurven
  På lager

  Produktbeskrivelse

  Klar gavefilm - Cellofan

  Specifikationer

  Mere information
  Format Cellofan
  Beskrivelse 70 cm x 300 mtr
  Lær mere

  Priser pr RLL

  • v/køb à  1 355,00 DKK

  Pakning

  • Antal pr. kolli 3
  • Antal pr. palle 0

Alle priser er angivet uden moms

Cellofan på rulle til gaveindpakning

 

Cellofan på rulle er yderst anvendeligt for virksomheder, der tilbyder gaveindpakning. Har du brug for stilfuld og indbydende indpakning af dine varer? Så er en cellofanrulle tæt på uundværlig. Cellofan kan bruges til indpakning af en lang række varer - fra gavekurve til buketter af blomster og meget mere.

 

Køb cellofan på rulle her hos MC emballage. Vi er totalleverandør af emballage og tilbehør til virksomheder, herunder også af alt, hvad du behøver til gaveindpakning. Bestil cellofan til indpakning hos os, og få ruller på helt op til 300 meter til konkurrencedygtige priser.

 

Cellofanrulle - hvad og hvorfor?

Hvad er cellofan, og hvorfor egner det sig til indpakning af gaver? Cellofan er et tyndt, gennemsigtigt plastmateriale, der knitrer let; en type film, der ikke er selvklæbende. Materialet egner sig især til at blive viklet rundt om gaven og samlet med en snor eller et gavebånd i toppen.

 

Det er essentielt at have en cellofanrulle i virksomheden, hvis gaveindpakning er en del af jeres service. Mange kunder sætter pris på at få gaverne pakket ind ved køb; ja i nogle tilfælde er det endda forventet. Det gælder blandt andet i blomsterbutikker, hvor det er kutyme at dekorere blomsterbuketter med silkepapir eller cellofan.

 

Cellofanindpakning vælges ofte, når der er tale om en æstetisk gave, som det ville være en skam at gemme væk bag almindelig indpakningspapir. Da cellofan er gennemsigtigt, lader det gaven tale for sig selv. Brug for eksempel cellofan til indpakning af gavekurve. Indholdet af gavekurven præsenteres på stilfuld vis, hvis hele pakken og dens indhold indpakkes samlet i ét stykke cellofan.

 

Alt til indpakning af gaver

Mangler du andet end en cellofanrulle til at pakke gaver ind? Hos MC emballage findes et bredt sortiment af artikler til gaveindpakning. Ligegyldigt hvad der skal pakkes ind, kan du finde den rette løsning her hos os. Vores sortiment indbefatter blandt andet:

 

 • Papir til indpakning
 • Silkepapir til beskyttelse, indpakning og dekoration
 • Poser til gaver
 • Æsker til vin, øl med mere
 • Bakker til sammensætning af en gavekurv
 • Træuld som dekorativ bundfyld i en gavekurv
 • Gavebånd og snor til sikring og dekoration

 

Har du også behov for emballage til at sikre og sende de færdigindpakkede gaver med posten? Så tilbyder vi naturligvis også forskelligt materiale til at beskytte varerne og fragte dem ud til kunderne. Uanset om du mangler beskyttelse, kasser, etiketter eller noget helt fjerde, finder du det hos os.

 

Totalleverandør af emballage

MC emballage er totalleverandør af alt inden for indpakning, forsendelse og opbevaring. Så skal du alligevel bestille cellofan hjem til virksomheden, er det en god anledning til at tjekke din beholdning af emballage. Er du i tvivl, kan du altid kontakte vores erfarne erfarne medarbejdere og få kvalificeret vejledning. Vi sætter pris på ærligt købmandsskab og høj service.

Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.