Træuld

Cellofan og træuld er et fantastisk som dekoration til gavekartoner. Se evt. vores sortiment af gavebakker her, som vil passe perfekt til dit træuld.

Træuld

Alle priser er angivet uden moms

 1. Træuld
  Træuld
  Træuld
  Varenummer: 53006
  Format : 12 kg Kvalitet : 1,5 mm spåner
  Pris fra 375,00 DKK
  Priser pr PK
  Varen er tilføjet til kurven
  På lager

  Produktbeskrivelse

  Træuld er et naturprodukt, der er meget dekorativt og velegnet som fyld i gaveæsker eller som beskyttelse ved forsendelse. Man skal påregne et forbrug på ca. 100-150g træuld til en gavebakke med et par flasker og andet spændende indhold

  Specifikationer

  Mere information
  Beskrivelse Træuld
  Format 12 kg
  Kvalitet 1,5 mm spåner
  Lær mere

  Priser pr PK

  • v/køb à  1 435,00 DKK
  • v/køb à  5 375,00 DKK

  Pakning

  • Antal pr. kolli 1
  • Antal pr. palle 9
 2. Kassefyld af ålegræs
  Kassefyld af ålegræs
  Kassefyld af ålegræs
  Varenummer: 16350440
  Format : 400 x 600 x 520 mm Kvalitet : Ålegræs
  0,00 DKK
  Priser pr PK
  Varen er tilføjet til kurven
  Afventer nærmere leveringstid

  Produktbeskrivelse

  Pakkefyld af ålegræs er et neutralt og bæredygtigt produkt. Det fremstilles af ålegræs fra de danske strande. Her skylles det op, når det knækker af i havet. Det bliver opsamlet, og lagt til naturlig tørring i sol og vind. Når forsendelsen med kasse-fyldet er kommet frem til slutbrugeren, k... Læs mere

  Specifikationer

  Mere information
  Beskrivelse Indholder 8 kg græs
  Format 400 x 600 x 520 mm
  Kvalitet Ålegræs
  Lær mere

  Pakning

  • Antal pr. kolli 1
  • Antal pr. palle 16

Alle priser er angivet uden moms

Cellofan

Cellofan er svaret på dine bønner, når der skal pakkes alt fra værtindegaver og blomster ind. Det vidunderligt klare materiale giver nemlig et smukt kig ind til gaven og tilfører et lækkert eksklusivt udtryk.

Hos MC emballage forhandler vi cellofan i lange baner – ja faktisk kan du få cellofan på ruller i helt op til 300 meter hos os. Den helt perfekte mængde til firma og butiksbrug, og så er priserne samtidig knivskarpe, så du får mest valuta for pengene.

Cellofan – det gennemsigtige gavepapir 

Men hvad er cellofan egentlig, og hvorfor er det genialt til indpakning af gaver? Cellofan er et tyndt gennemsigtigt plastmateriale, der knitrer godt, når du får fingrene i det. Cellofan til indpakning bør ikke forveksles med det klistrede cellofan, som du kender hjemme fra køkkenet. Gave-cellofan er tykkere og har ikke samme selvklæbende kvaliteter. I stedet minder det om tyndt, gennemsigtigt gavepapir, hvilket er grunden til, at det er velegnet til gaveindpakning.

Det kan du bruge cellofan til

Der er særligt to ting, som cellofan egner sig særligt godt til, og det er til indpakning af eksempelvis blomster eller andre gaver, hvor man gerne må kunne se, hvad de indeholder. Derudover kan det også bruges som fyld i eksempelvis gaveæsker. Når du anvender cellofan, bør du dog være indstillet på, at du sjældent kan få et skarpt look ligesom med gavepapir. Cellofan egner sig bedst til at blive viklet rundt om din pakke og samlet med en snor eller et fint gavebånd i toppen. På den måde får du et dekorativt springvand, der ikke kan undgå at lede tankerne hen på fest og glade dage. Du skal vælge cellofan til din gaveindpakning fordi:

-          Det er festligt

-          Giver et lækkert eksklusivt og luksuriøst udtryk

-          Kan bruges til alt fra gaveæsker over blomster til indpakning af champagneflasker

Gør noget ekstra ud af din indpakning

Vil du gøre noget ekstra ud af din indpakning med det smukke cellofan, så har vi samlet 3 gode idéer til, hvordan du kan variere udtrykket på dine gaver.

 1. Når du vælger at pakke ind med cellofan, er det fordi, modtageren gerne må se, hvad gaven indeholder. Hold din indpakning helt simpelt i cellofan og lad gaven tale for sig selv.
 2. Vil du gøre gaven festlig, når du pakker ind med cellofan, kan du med fordel vælge at lukke pakken med et smukt metallic gavebånd. Lav en fin sløje, slå krøller på båndet eller miks flere forskellige farver og typer gavebånd for et interessant og eksklusivt look. Vil du gå all-in på den gennemførte gaveindpakning, kan du matche båndets farve med farver i pakken. Er det eksempelvis røde og hvide blomster, du pakker ind, så er et rødt, glinsende gavebånd et rigtig godt match.
 3. Er du ikke vild med ekstravagant indpakning, og kan du godt lide at holde det enkelt og naturligt, så kan du erstattet det skinnende gavebånd med snor i stedet og tilsætte et fint brunt manillamærke som alternativ til det klassiske kort.
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.