Gaveposer

Flotte gaveposer i sort og sølv til indpakning af gaver fx. tøj, smykkeæsker o.lign.

Disse lækre gaveposer giver modtageren af gaven et præg af kvalitet og luksus og får dine produkter til at fremstå eksklusive.

Gaveposerne er nemme at anvende med den selvklæbende lukning - strimlen rives af og toppen foldes ned og lukkes. Herefter kan man pynte den med flot gavebånd og et smukt kort. 

 

Gaveposer
Vi kan ikke finde produkter, som matcher din filtrering.

Gaveposer – gør det nemt og dekorativt

Gaver glæder alle. Uanset køn og alder er det altid en glæde at modtage en gave fra en person, man holder af. Hvad mon de har fundet på at købe? Forventningens glæde er stor og man er altid spændt på at blive overrasket, når man pakker den flotte gave ud af det flotte indpakningspapir, gaveæske eller gavepose. Gaver må nemlig gerne være dekorativt indpakket - så bliver de mere spændende at modtage. Vi kender det alle fra juleaften, hvor de flotte indpakkede gaver får juletræet til at se ekstra flot og indbydende ud. En flot indpakket gave signalerer også en interesse for at give en speciel gave, der er særlig udvalgt til glæde for den heldige modtager. Skal du give en gave til en person, du holder af, kan du derfor med fordel tage et kig på vores udvalg af flotte gaveposer. Gaveposen gør det nemt for dig at pakke tøj, smykkeæsker, blødt legetøj og andre spændende gaver ind. Herved undgår du de mange forgæves forsøg på at folde gavepapiret flot, så gaven fremstår pæn og indbydende.

 

Gaveindpakning til enhver anledning

Hos emballageshoppen.dk tilbyder vi flotte gaveposer i sort og sølv, der kan anvendes til enhver anledning, der inkluderer gaver. Mangler du gaveposer til fødselsdagsgaver, julegaver, studentergaver eller ønsker du blot at overraske én, du holder af, finder du flotte gaveposer, der passer hertil. Ved hjælp af flotte gavebånd kan du selv tilføje ekstra dekorative detaljer til de enkle og stilfulde gaveposer, der får gaven til at fremstå eksklusiv. Gaveposerne er nemme at anvende, da de har en selvklæbende lukning. Med en dekorativ gavepose kan du nemt placere gaven i posen, forsegle denne, og så er gaven klar til at blive afleveret. Find derfor flotte gaveposer her på siden, hvor du kan bestille en gavepose i forskellige størrelser. Vi sørger altid for hurtig levering og bestræber os på at levere din ordre dagen efter, vi har modtaget din bestilling. Selvom der er kort tid, til du skal bruge gaven, kan du derfor trygt bestille gaveposer ved os!

Er du på udkig efter andet gaveindpakning, finder du et skarpt udvalg hos os. Så er du sikker på at aflevere en flot gave, der vil glæde modtageren. 

Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.