Ølgaveæsker

Vores flotte ølgaveæsker findes i to forskellige størrelser. Kom evt. lidt træuld bag flaskerne og lad det rustikke look gøre sit overfor modtageren.

Ølgaveæsker

Alle priser er angivet uden moms

 1. Gaveæske øl - 4-5 flasker
  Gaveæske øl - 4-5 flasker
  Gaveæske øl - 4-5 flasker
  Varenummer: 29024
  Format : 296 x 76 x 278 mm Type : Gaveæsker
  Recycled_Material
  9,32 DKK
  Priser pr STK
  Recycled_Material
  Varen er tilføjet til kurven
  På lager

  Produktbeskrivelse

  Gaveæske øl - 4-5 flasker

  Specifikationer

  Mere information
  Format 296 x 76 x 278 mm
  Beskrivelse Gaveæske
  Kvalitet .
  Farve Sort
  Kerne ø .
  Type Gaveæsker
  Fefco .
  Tryk .
  Produktnavn Gaveæske
  Overflade .
  Brudstyrke .
  Lær mere

  Priser pr STK

  • v/køb à  10 9,32 DKK

  Pakning

  • Antal pr. kolli 10
  • Antal pr. palle 1000

Alle priser er angivet uden moms

Øl-gaveæsker

Kender du én, der bare elsker øl, uanset om der er tale om eksotiske special-øl eller en helt almindelige pilsner fra det lokale supermarked? Så kan du være sikker på, at den går rent hjem, hvis du kommer med en lækker gave bestående af læskende øl – og så er det desuden også en sikker vinder som firmagave. Det er dog ikke det nemmeste at pakke ind, så det ser lækkert og eksklusivt ud. Du kan eksempelvis ende ud i at skulle købe en fin gaveæske, du kan lægge øllene ned i og pakke ind i smukt cellofan. Lyder det for omfattende, så forhandler vi hos MC emballage heldigvis øl-gaveæsker, som er den perfekte indpakning, der får øllene til at tage sig ekstra godt ud. Det er en super nem måde at opnå en stilelig og luksuriøs indpakning uden, at det kræver den helt store indsats. 

Flotte øl-gaveæsker

Her hos MC emballage finder du et stort udvalg af smarte øl-gaveæsker. Gaveæskerne findes i to modeller: Stor og lille. Den store øl-gaveæske har plads til 4-5 øl og den lille har plads til 3-4 øl. Grunden til at antallet af øl pr. gaveæske varierer skyldes, at ikke alle øl laves i samme størrelse. Der er derved plads til flere, hvis du vælger at gå med den klassiske størrelse på 33 cl og plads til færre, hvis du derimod vælger en solid øl på 50 cl. Du bør dog holde dig til den samme størrelse ølflaske for, at øl-gaveæsken fremstår professionelt samt, at flaskerne står stabilt i æsken. Vælger du at blande størrelserne, risikerer du, at de glider frem og tilbage i æsken.

Materialer

Øl-gaveæskerne er produceret i bølgepap og er trykt med en klassisk, elegant matsort finish. Æskernes front er udskåret, så modtageren kan få et fint kig ind til flaskerne. På den måde bliver øllenes mærkater en del af gavens samlede udtryk. Vil du give øl-gaveæsken et ekstra pift, kan du vælge at putte træuld ned til flaskerne – det sørger desuden for, at de ikke rammer mod hinanden, når du skal transportere dem, samtidig med at det ser godt ud.

Har du forelsket dig i vores fine øl-gaveæsker, så her vi heldigvis dag til dag levering, hvis du bestiller inden 11.30. Ligger du desuden inde med spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os her.

Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.