Silkepapir i farver

Silkepapir i høj kvalitet og i mange flotte farver. Silkepapiret kan bl.a. bruges til indpakning af blomster eller flotte dekorationer.

For det ekstra fine touch er silkepapir også ideelt til de lækre og kreative gavebakker og gavekurve.

Silkepapir i farver
Vi kan ikke finde produkter, som matcher din filtrering.

Silkepapir i farver

Silkepapir kan blandt andet bruges til at pakke blomster og dekorationer ind, ligesom et par flotte stykker silkepapir vil give et ekstra touch til kreative gavebakker og gavekurve.

Her på siden finder du et udvalg af silkepapir i mange forskellige varianter. Vi har alle farver i sortimentet, lige fra strålende orange til fin og afdæmpet baby-blå. Vil du gerne gøre indpakningen ekstra festlig, kan du vælge en af vores varianter af silkepapir i skønne mønstre - prikker eller striber, du vælger selv.

Al vores silkepapir er af høj kvalitet. Det betyder, at silkepapiret kan holde til at blive pakket rundt om gaver som dekoration eller til beskyttelse, uden at papiret går i stykker. Selvom kvaliteten er høj, er prisen dog lav, sådan så alle kan være med.

Du kan vælge mellem ark fra 240 til 920 stk. Uanset om du blot har behov for en mindre mængde af ark eller hvis dit behov er større, finder du altså en passende løsning her.

Anvendelsesmuligheder for silkepapir

Silkepapir kan bruges på mange forskellige måder. Du kan blandt andet bruge silkepapir til disse formål:

-          Til indpakning af blomsterbuketter. Her kan du med fordel matche farverne i buketten med farverne på papiret for at opnå et ekstra fint og stilrent udtryk

-          Til at pakke for eksempel smykker, accessories eller undertøj ind. På denne måde giver du indpakningen et særligt eksklusivt præg, samtidig med at indholdet er godt beskyttet

-          Som fyld i en smuk æske, hvor du kan gemme diverse ting

-          Til beskyttelse af særligt skrøbelige og delikate ting. For eksempel kan du pakke sarte stykker tøj ind i silkepapir, for at give maksimal beskyttelse. Eller du kan beskytte porcelæn med silkepapir for at undgå skår

Vær kreativ med silkepapir

Silkepapir kan dog også bruges til andet end indpakning. For eksempel er silkepapir et fantastisk materiale til at give dine kreative evner frit spil med.

Start med at udvælge det helt rigtige silkepapir, som er en lyst for dine øjne at se på. Herefter skal du bare give fantasien frit spil. Du kan for eksempel kreere smukke rosetter ud af silkepapirer, ligesom det smukke papir kan anvendes til at lave uroer med. Står julen for døren, er silkepapir i røde, hvide og grønne farver også velegnet til at lave julepynt.

Du kan se hele vores udvalget af silkepapir ved at scrolle på siden her. Har du nogle spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os enten per telefon eller på e-mail. Vi sidder klar alle hverdage og vejleder dig gerne, så du kan finde det helt rigtige materiale og de helt rigtige farver.

Er du interesseret i at se nogle af vores andre fine muligheder inden for gaveindpakning? Så tag et kig på siden her

Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.