Træuld

Cellofan og træuld er et fantastisk som dekoration til gavekartoner. Se evt. vores sortiment af gavebakker her, som vil passe perfekt til dit træuld.

Træuld
Filtrering
Filtrering
Pr_colli_min
Antal pr. kolli

Alle priser er angivet uden moms

 1. Træuld
  Træuld
  Træuld
  Varenummer: 53006
  Format : 12 kg Kvalitet : 1,5 mm spåner
  Pris fra 375,00 DKK
  Priser pr PK
  Varen er tilføjet til kurven
  På lager

  Produktbeskrivelse

  Træuld er et naturprodukt, der er meget dekorativt og velegnet som fyld i gaveæsker eller som beskyttelse ved forsendelse. Man skal påregne et forbrug på ca. 100-150g træuld til en gavebakke med et par flasker og andet spændende indhold

  Specifikationer

  Mere information
  Format 12 kg
  Beskrivelse Træuld
  Kvalitet 1,5 mm spåner
  Lær mere

  Priser pr PK

  • v/køb à  1 435,00 DKK
  • v/køb à  5 375,00 DKK

  Pakning

  • Antal pr. kolli 1
  • Antal pr. palle 9
 2. Kassefyld af ålegræs
  Kassefyld af ålegræs
  Kassefyld af ålegræs
  Varenummer: 16350440
  Format : 400 x 600 x 520 mm Kvalitet : Ålegræs
  0,00 DKK
  Priser pr PK
  Varen er tilføjet til kurven
  Afventer nærmere leveringstid

  Produktbeskrivelse

  OBS: Vi kan desværre ikke sende prøver af ålegræsPakkefyld af ålegræs er et neutralt og bæredygtigt produkt. Det fremstilles af ålegræs fra de danske strande. Her skylles det op, når det knækker af i havet. Det bliver opsamlet, og lagt til naturlig tørring i sol og vind. Når forsendelse... Læs mere

  Specifikationer

  Mere information
  Format 400 x 600 x 520 mm
  Beskrivelse Indholder 8 kg græs
  Kvalitet Ålegræs
  Lær mere

  Pakning

  • Antal pr. kolli 1
  • Antal pr. palle 16

Alle priser er angivet uden moms

Brug dekorativt træuld i dine forsendelser

 

Skal du lave flotte gavekurve, eller ønsker du at finde et mere naturligt alternativ til kassefyld i dine forsendelser? Så er træuld det ideelle valg. Træspånerne er fri for kemikalier og er et mere miljøbevidst valg. Find træuld og meget mere til din indpakning hos MC emballage.

 

Brug træuld til dine gavekurve

Træuld virker ikke blot effektivt som kassefyld i dine indpakninger, men de krøllede træspåner kan også skabe en flot og indbydende baggrund, hvis du skal pakke en gavekurv med eksempelvis vin og chokolade. Gaveæsker fyldt med søde sager og lækre drikkevarer er en populær gaveidé til livsnyderen eller ham eller hende, der har alt.

 

Udover træuld kan du hos MC emballage finde alverdens andre produkter til gaveindpakning, så du kan lave fine og indbydende pakker. Vi har blandt andet:

 

 

Silkepapir kan også være en utroligt dekorativ måde at pakke gaver ind på. Papiret findes i mange forskellige farver, så du kan vælge lige den farve, du foretrækker. Vores gavebånd kommer ligeledes i alle regnbuens farver, så du kan få alt fra guld til lilla bånd.

 

Gaveposer og vinkasser gør din indpakning både lettere og hurtigere, da du slipper for at pakke ind med papir og tape. Med disse løsninger kan du nemt pakke dine produkter flot og stilrent ind.

 

Brug træuld som kassefyld

Når du anvender træuld som fyld i din forsendelse, så fremstår pakken flot og professionel, men derudover er dine varer også godt beskyttet. Træspånerne sørger for, at indholdet ligger blødt og beskyttet, så varerne er mere modstandsdygtige overfor slag og stød.

 

Hvis du foretrækker et mere naturligt alternativ til eksempelvis luftpuder, bobleplast og kassefyld af flamingo, så er træspånerne et godt valg. Træuld indeholder ikke kemikalier, og denne type kassefyld er dermed ikke sundhedsskadelig. Derudover er det et naturprodukt, så træulden er også et mere miljøvenligt valg til din forsendelse.

 

Kontakt os for vejledning

Hos MC emballage kan du finde alt indenfor indpakning, så dine forsendelser kan pakkes sikkert, forsvarligt og pænt ind. Det kan være svært at gennemskue hvilken type emballage, der passer bedst til dine forsendelser. Derfor er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os, så vi kan vejlede dig på bedste vis.

Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.