Dobbelklæbende tape

Varenummer: 44025
På lager
  • Priser pr RLL
  • v/køb à  1 69,57 DKK
  • v/køb à  6 48,48 DKK
  • v/køb à  36 35,56 DKK
Pris fra 35,56 DKK
Priser pr RLL
Varen er tilføjet til kurven
Dobbelklæbende tape er tilgængelig i intervaller af 1

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 72
Hos os finder du et stort udvalg af Dobbelklæbende tape, der kan benyttes til diverse formål. Denne specifikke Dobbelklæbende tape er Tæppetape, som kommer i flere forskellige mål. Lige præcis denne udgave har målene 25 mm x 25 mtr. og er Hvid i farven.
Dobbelklæbende tape kan anvendes til flere forskellige formål, alt afhængig af opgaven så løser vi den. Søger du en udgave til andre opgaver eller i andre mål, kan du også få det hos os.
Har du spørgsmål til vores udvalg, eller ved du ikke, hvilke mål du skal vælge, må du hellere end gerne kontakte os. Hos os tilbyder vi Dobbelklæbende tape i god kvalitet.
Bestiller du her på siden nu, sørger vi også for hurtig levering.

Specifikationer

Mere information
Format 25 mm x 25 mtr.
Farve Hvid
Type Tæppetape
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.