Dobbeltklæbende tape

Varenummer: 44112
På lager
  • Priser pr RLL
  • v/køb à  1 199,24 DKK
  • v/køb à  20 130,93 DKK
  • v/køb à  120 101,84 DKK
Pris fra 101,84 DKK
Priser pr RLL
Varen er tilføjet til kurven
Dobbeltklæbende tape er tilgængelig i intervaller af 20

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 20
Hos os finder du et stort udvalg af Dobbeltklæbende tape, der kan benyttes til diverse formål. Denne specifikke Dobbeltklæbende tape er Polyester m. film liner, som kommer i flere forskellige mål. Lige præcis denne udgave har målene 12 mm x 50 mtr. og er Transparent i farven.
Dobbeltklæbende tape kan anvendes til flere forskellige formål, alt afhængig af opgaven så løser vi den. Søger du en udgave til andre opgaver eller i andre mål, kan du også få det hos os.
Har du spørgsmål til vores udvalg, eller ved du ikke, hvilke mål du skal vælge, må du hellere end gerne kontakte os. Hos os tilbyder vi Dobbeltklæbende tape i god kvalitet.
Bestiller du her på siden nu, sørger vi også for hurtig levering.

Specifikationer

Mere information
Format 12 mm x 50 mtr.
Farve Transparent
Type Polyester m. film liner
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.