Drillapparat

Varenummer: 59995
På lager
  • Priser pr STK
  • v/køb à  1 172,00 DKK
  • v/køb à  10 145,00 DKK
Pris fra 145,00 DKK
Priser pr STK
Varen er tilføjet til kurven
Drillapparat er tilgængelig i intervaller af 1

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 1
Mangler du sækkesnører, således at du kan lukke dine poser tæt? I så fald er du endt det rigtige sted. Vi tilbyder forskellige sækkesnører til diverse formål. Her på siden finder du Drillapparat sækkesnører med målene [vare.vareformat].
Skal du bruge sækkesnører i andre mål eller farver, kan vi også hjælpe dig med det. Vi tilbyder nemlig et skarpt udvalg, således at der er noget til ethvert behov. Det gælder, uanset om du mangler sækkesnører til lukning af affaldssække, poser eller lignende.
Når du handler hos os, her på siden, er du garanteret produkter i høj kvalitet. Vi sørger dog også for hurtig levering direkte til døren.
Bestiller du endda inden kl. 11.30 på hverdage, kan du allerede have sækkesnører den følgende hverdag.

Specifikationer

Mere information
Type Drillapparat
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.