Eksportkasser

Varenummer: 22221
På lager
  • Priser pr STK
  • v/køb à  15 17,06 DKK
  • v/køb à  105 14,84 DKK
  • v/køb à  150 12,36 DKK
Pris fra 12,36 DKK
Priser pr STK
Varen er tilføjet til kurven
Eksportkasser er tilgængelig i intervaller af 15

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 15
  • Antal pr. palle 330
Du finder et stort udvalg af vores populære Eksportkasser her på siden. Der er tale om en Foldekasse, som kommer i flere forskellige størrelser. Lige præcis denne model kommer med målene 591 x 391 x 182 mm.
Generelt kan denne Foldekasse benyttes til flere forskellige formål. Derudover finder du den i farven Brun. Skulle du søge en Foldekasse i andre mål, kan vi også være behjælpelige med det. Tag blot et kig i vores store udvalg.
Vi tilbyder Eksportkasser i god kvalitet, og lige netop denne Foldekasse er fremstillet i 7 mm dobbeltbølge. Bestil direkte på siden allerede i dag. Vi sørger for hurtig levering.

Specifikationer

Mere information
Format 591 x 391 x 182 mm
Beskrivelse Eksportkasser
Kvalitet 7 mm dobbeltbølge
Farve Brun
Type Foldekasse
Fefco Fefco 0201
Genbrugsmateriale Ja
Genbrugsprocent 85
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.