Eksportkasser

Varenummer: 22223
På lager
  • Priser pr STK
  • v/køb à  20 23,15 DKK
  • v/køb à  80 19,26 DKK
Pris fra 19,26 DKK
Priser pr STK
Varen er tilføjet til kurven
Eksportkasser er tilgængelig i intervaller af 20

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 20
  • Antal pr. palle 160
Søge du den helt rigtige Foldekasse m/halvt håndtagshul til tunge og større pakkeopgaver? I så fald er du endt det helt rigtige sted. Hos emballageshoppen tilbyder vi forskellige Eksportkasser til diverse formål. Vi har sørget for en god kvalitet, således de kan anvendes til pakning og forsendelse af forskellige ting.
Skal du bruge Foldekasse m/halvt håndtagshul, er den model fremstillet i 7 mm dobbeltbølge og med målene 591 x 391 x 285 mm.
Når du handler hos os, sørger vi for hurtig levering. Bestiller du ovenikøbet inden kl. 11.30 på hverdage, kan du allerede have din Foldekasse m/halvt håndtagshul den næstkommende hverdag.

Specifikationer

Mere information
Format 591 x 391 x 285 mm
Beskrivelse Eksportkasser
Kvalitet 7 mm dobbeltbølge
Farve Brun
Type Foldekasse m/halvt håndtagshul
Fefco Fefco 0201
Genbrugsmateriale Ja
Genbrugsprocent 85
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.