Emballager med tryk

Der kan være mange gode grunde til, at du skal vælge at få dit eget tryk på dine emballager. Helt åbenlyst er der en stor branding værdi i, at få dit tryk på emballagen. Men tryk på dine emballager kan også være med til at understøtte en god kundeoplevelse og formidle et budskab, det kan for eksempel være omkring varedeklaration, korrekt håndtering under transport, udpakning eller ibrugtagning af produktet, dels for at undgå skader og dels for at sikre slutbrugeren en god oplevelse med dit produkt.

Logotryk

Logotryk er et forholdsvis simpelt tryk, og det er derfor ofte muligt med få midler at opnå en ret stor effekt. Ud over at fungere som praktisk emballage, så fungere emballager med logotryk også som reklamesøjle for dit firma og er derfor en effektiv og målrettet marketingkanal.

Hvad kan lade sig gøre?

Det kan lade sig gøre at få tryk på langt de fleste emballagetyper og endda med et rigtig godt resultat. Men du opnår altid det bedste resultat ved at sikre, at dit design tager hensyn til muligheder og begrænsninger for den trykform, som anvendes til den valgte emballage. Vi søger her at give dig en masse inspiration og viden om trykte emballager indenfor kategorierne kasser, poser og folieprodukter, tape og etiketter samt træemballage. Men husk du kan altid få professionel sparring hos os, så du opnår et resultat du bliver glad for og som lever op til dine forventninger.

Hvad koster det af få tryk på kasser?

Pris på tryk på kasser afhænger i høj grad af kvaliteten af trykket, men der er altid en løsning til alle prisklasser. Men det er altid værd at overveje, om trykket behøver at være på kassen eller man f.eks. kan nøjes med tryk på f.eks. pakketape eller etiket. Specielt med logotryk, så er der mange der foretrækker at have logotryk på pakketapen, da denne altid er på kassen, men også på andre emballagetyper, som f.eks. boblefolie.

Hvad koster det at få logo på emballage?

Det behøver ikke at være dyrt at få logo-tryk på sin emballage. Der findes mange muligheder inden for pap, tape, poser og etiketter, men vi anbefaler, at man overveje om man f.eks. kan nøjes med logotryk på f.eks. en pakketape. I så fald er det penge at spare, samt du har mulighed for at benytte logotrykket på andet end bare papkasser.

Vælg emballage med tryk hos MC emballage

Der kan være mange gode grunde til, at du skal vælge at få dit eget tryk på dine emballager. Helt åbenlyst er der en stor brandingværdi i at vælge emballage med logo eller andre former for tryk, da dine kunder vil blive mindet om din virksomheds navn. 

 

Tryk på din emballage kan også være med til at understøtte en god kundeoplevelse og formidle et budskab. Det kan for eksempel være omkring varedeklaration, korrekt håndtering under transport, udpakning eller ibrugtagning af produktet – dels for at undgå skader og dels for at sikre slutbrugeren en god oplevelse med dit produkt. 

 

Hvilke former for emballage kan få tryk?

Det kan lade sig gøre at få tryk på langt de fleste emballagetyper og endda med et rigtig godt resultat. Men du opnår altid det bedste resultat ved at sikre, at dit design tager hensyn til muligheder og begrænsninger for den trykform, som anvendes til den valgte emballage. 

 

Du kan altid få professionel sparring hos os, så du opnår et resultat, du bliver glad for, og som lever op til dine forventninger.

 

Logotryk

Logotryk er et forholdsvis simpelt tryk, og det er derfor ofte muligt med få midler at opnå en ret stor effekt. Ud over at fungere som praktisk emballage, så fungerer emballagen med logotryk også som reklamesøjle for dit firma og er derfor en effektiv og målrettet marketingkanal.

 

Hvad koster det at få tryk på kasser?

Pris på tryk på papkasser afhænger i høj grad af kvaliteten af trykket, men der er altid en løsning til alle prisklasser. Det er dog altid værd at overveje, om trykket behøver at være på kassen, eller om du eksempelvis kan nøjes med tryk på pakketapen eller en etiket. Hvis du vælger denne løsning, kan du også nemt få dit tryk med på andre former for emballage – for eksempel når du pakker i poser eller kuverter. Uanset hvad du vælger, vil du få et godt resultat med flot emballage.

Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.