Emballager med tryk

Der kan være mange gode grunde til, at du skal vælge at få dit eget tryk på dine emballager. Helt åbenlyst er der en stor branding værdi i, at få dit tryk på emballagen. Men tryk på dine emballager kan også være med til at understøtte en god kundeoplevelse og formidle et budskab, det kan for eksempel være omkring varedeklaration, korrekt håndtering under transport, udpakning eller ibrugtagning af produktet, dels for at undgå skader og dels for at sikre slutbrugeren en god oplevelse med dit produkt.

Hvad koster det er få logo på emballage?

Det behøver ikke at være dyrt at få logo-tryk på sin emballage. Der findes mange muligheder inden for pap, tape, poser og etiketter. Der er derfor altid en løsning til en hver pris.

Hvad koster det at få tryk på poser?

Det behøver ikke at være dyrt at have sit logo på sit folie. Prisen afhænger af hvilken folie der er tale om, men der er altid en løsning til en fornuftig pris. Tryk på "Tryk på poser og folieprodukter".

Hvad koster det af få tryk på kasser?

Pris på tryk på kasser afhænger i høj grad af kvaliteten af trykket, men der er altid en løsning til alle prisklasser. Man kan f.eks. få tryk direkte på kassen eller man kan få tryk på sin pakketape.

Logotryk

Logotryk er et forholdsvis simpelt tryk, og det er derfor ofte muligt med få midler at opnå en ret stor effekt. Ud over at fungere som praktisk emballage, så fungere emballager med logotryk også som reklamesøjle for dit firma og er derfor en effektiv og målrettet marketingkanal.

Hvad kan lade sig gøre?

Det kan lade sig gøre at få tryk på langt de fleste emballagetyper og endda med et rigtig godt resultat. Men du opnår altid det bedste resultat ved at sikre, at dit design tager hensyn til muligheder og begrænsninger for den trykform, som anvendes til den valgte emballage. Vi søger her at give dig en masse inspiration og viden om trykte emballager indenfor kategorierne kasser, poser og folieprodukter, tape og etiketter samt træemballage. Men husk du kan altid få professionel sparring hos os, så du opnår et resultat du bliver glad for og som lever op til dine forventninger.

Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.