Emballager på mål

Der kan være mange fordele ved at få en emballage tilpasset dine ønskemål. For eksempel kan der være en hel del at spare i forhold til fyldmaterialer eller anden ekstra emballering, men også i forhold til optimering af fragt og lagerplads.

IMG_9186

Vurder dit behov

Når vi snakker emballager på mål, så er det vigtigt at gøre sig klart, hvad udgangspunktet er og hvad der sætter rammerne for emballagen. Er det for eksempel et krav, at emballagerne skal kunne pakkes på en EUR-palle og holde sig indenfor pallens mål? Eller skal emballagen kunne opbevares i lagerreoler? Så er det jo ting, som sætter en ydre begrænsning. Hvis du er begrænset af ydre rammer, så giver det ofte mening at tage afsæt i dem og ad den vej lave en beregning på emballagens mål, ud fra en betragtning om, at optimere, så du kan pakke flest mulige emner på pallen eller i din lagerreol. Andre gange giver det mere mening at tage udgangspunkt i selve emnet, som skal emballeres, og størrelsestilpasse emballagen, for på den måde at spare materiale og fyld.

Undgå den klassiske fejl

Det er enormt vigtigt at skelne mellem udvendige mål og indvendige mål. I vores branche angives mål næsten uden undtagelse som indvendige mål, også kaldet nyttemål. Skal din emballage rumme noget på et bestemt mål, så er det emballagens indvendige mål, som er væsentlig for dig. Men skal emballagen passe ind i en ydre ramme, så er det emballagens ydre mål, som er vigtig for dig. Vi hjælper dig meget gerne med at udregne eller omregne emballagers mål.

Specialmål til det lille behov

Som i så mange andre sammenhænge, så er pris og oplag ret tæt forbundet, og selvom vi siger det er muligt at fremstille emballager på specialmål selv i meget små oplag, så er det ikke altid, at det kan ske indenfor den ønskede økonomiske ramme. I de tilfælde opfordrer vi næsten altid til at kaste et ekstra blik på vores standard sortiment og overveje hele sortimentet.  Skal du for eksempel indpakke akrylmalerier, så har vi måske ikke lige en kasse, der passer i dit ønskemål, men du kan overveje brug af foamkantlister kombineret med strækfilm. Det er altså ikke altid den løsning, der ligger først for, som er den bedste og heller ikke nødvendigvis den billigste. Hvis du er i tvivl, om du skal bruge emballage i special mål, så står vores mange produktspecialister altid til rådighed, så vi ved fælles hjælp finder en god løsning.

Hvilke emballager kan jeg få på mål?

Det korte svar er stort set alt. Men ligesom med prisen, så kan det også godt afhænge lidt af kompleksiteten, hvornår det rent faktisk kan betale sig at starte en specialproduktion, derfor skal der for nogle varer meget store oplag til.

Nogle af de gængse typer emballager vi producerer på mål er fx. kasser, poser, paller, pallerammer, kuverter, paprør, rullevarer, indlæg, etiketter, tape eller følgeseddelslommer. Dette blot for at nævne nogle, men listen er langt fra udtømmende.

Kontakt os
Skriv til os og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.