Emballager til særlige formål

Øg din pakkehastighed med effektive emballager

Indenfor E-handel og hvor der pakkes for større webshops ser vi tit, at der er stor fokus på pakkehastighed og effektivitet, noget der sagtens kan overføres til andre brancher også. Selv små justeringer og tilpasning af flowet i en pakkelinje kan give stort output og reducere pakketiden. Dette kan opnås via automatisering, du finder flere bud på maskinløsninger på siden Emballeringsmaskiner, men vi har også bud på, hvordan effektivitet og tidsbesparelser opnås via tilpasning af selve emballagen. 

Special fremstillede kasser

Mulighederne indenfor Special-kasser er næsten uudtømmeligt mange, men et af vores store fokus punkter, når vi udvikler en ny emballage er, at kassen skal være hurtig og let at rejse/samle og lukke. Vi har gode erfaringer især med limede bunde, som gør kasserne nemme og hurtige at rejse, eller tapestrimmel som letter lukningen.

Endeløsebaner

Bølgepap i endeløse baner leveres på palle i zig zag, dvs. pappet er bukket for hver fx. 1150 mm og forsynet med bukkeriller og evt. tryk. Dette er en nem og fleksibel løsning hvis der pakkes lange emner og hvis disse varierer i længden.

Rørfolie

Hvis du har brug for at anvende poser i forskellige længder, kan du med fordel anvende en rørfolie og en posesvejser. Dermed er det nemt og hurtigt at lukke posen med en svejsning uden anvendelse af tape eller en anden lukkeanordning.

Krympefolie

Med brug af krympefolie kan du nemt og hurtigt emballere dine produkter, så de er fikseret sikkert. Ved lette krympeopgaver kan en krympepistol anvendes, men ellers er krympning af folien i krympetunnel en ret effektiv løsning til mange opgaver. Krympefolier kan også forsynes med perforering sammen med en tynd markeringslinje som viser, hvor folien let kan åbnes. Dette er især anvendt for varer til detailhandlen, hvor man ikke længere må gå med kniv og derfor har behov for løsninger som er hurtige og lette at åbne.

Emballager til fugtige eller kolde miljøer

Bølgeplast

Ikke alle emballager egner sig lige godt til brug i fugtige miljøer, men bølgeplast har netop den evne, at det ikke ændrer form og holder sin styrke og stabilitet selvom det udsættes for fugt. Vi ser også bølgeplast anvendt, hvor der er behov for at dække af for vand, for eksempel som afdækning for stålplader, hvis disse opbevares eller håndteres udendørs. Desuden er bølgeplast et utrolig holdbart materiale, hvorfor vi også tit ser det anvendt i retursystemer. Selvom bølgeplasten måske har en højere stykpris end samme emballage af andre materialer, så vil den ofte kunne tjene sig selv ind på grund af den kan bruges igen og igen.

Korrotionsbeskyttelse og fugtabsorbere

VCI emballage beskytter mod rust- og korrosionsdannelse på metaltyper, som f.eks. jern, stål, krom, nikkel og kobber. Det leveres i plastikfolie, -poser, papir og chips, og sikrer, at dit produkt ikke beskadiges under opbevaring eller transport. Fugtabsorbere suger fugten til sig, hvorved du undgår skader som rust, mug, svamp, lugt, misfarvning og smuldrede kartoner. Vi har løsninger til fx containertransport, som passerer gennem flere klimazoner med store udsving på temperatur og luftfugtighed til følge. Men der findes også løsninger i form af tørreposer og gel-absorbere til mindre pakninger til fx sko eller elektronik. Vores know-how indenfor korrosionsbeskyttelse og fugtabsorbering er opbygget igennem mange år, så vi rådgiver gerne om materialevalg og pakkeanvisning.

Makroperforeret strækfilm

Hvor der er behov for god luftcirkulation, så er er strækfilm med huller en rigtig god løsning. Den makroperforerede strækfilm modvirker f.eks. kondensation ved pakning af varme varer, langsom indfrysning ved frostvarer eller øger holdbarhed på planter, frugt og grønt, fordi den tillader produktet at "ånde".

PP krympefolie

PP krympefolie fås med anti-dug-egenskaber. Denne type film er især velegnet til emballering af produkter som sælges på køl/frost, da anti-dug-egenskaberne sikrer, at produktet fortsat er synligt igennem folien og dermed præsenterer sig bedre for forbrugeren.

Boblefolie med alu

Boblefolie med aluminiumslag til isolering af produkter til beskyttelse mod temperaturudsving samtidig med at det yder en optimal beskyttelse under transport.

Etiketter

Der findes special etiketter, hvor materiale og klæber er special tilpasset til at klare både kulde og frost. Der for dog forskel på om varen er frosset, når etiketten sættes på, eller om produktet først skal på frost, efter etiket er påsat. Etiket skal bare tilrettes efter det. Det samme gælder i fugtige miljøer. Her findes der også special etiketter, så etiketterne ikke slipper selv om de bruges i et fugtigt miljø.

Tape

De fleste tapetyper, som monteres ved almindelig rumtemperatur og får lov at hærde, vil godt kunne klare en efterfølgende opbevaring på køl eller frys. Har du derimod behov for at montere tapen ved temperaturer under 10°C, eller monterer du tape på kolde overflader, så anbefaler vi brugen af PP solvent, som i daglig tale også kaldes Frysetape. PP solvent er let at afrulle og arbejde med selv ved temperature under 0°C.

Forsegling

Plastplomber

Ideel til forsegling af bure, tønder og containere, da den ikke kan lukkes igen efter åbning. Kan nemt monteres uden værktøj og kan fjerne med en tang eller kniv.

PET krympesleves

Er specielt velegnet til mindre produkter med irregulære former, eksempelvis flasker/flakoner. En af fordelene ved at benytte krympesleves er, at produktet ikke kan åbnes uden det ses tydeligt og på måde er PET kympesleves også meget velegnet som forsegling. Fås med og uden tryk, samt med og uden perforering. Perforering gør det nemmere at fjerne folien og tage produktet i brug. 

Lagerindretning og opbevaring

Lagerkasser og reolkasser

Reolkasser og plukkasser i pap er ideelle, når der skal etableres en hurtig og effektiv løsning til pluk og systematik på dit lager.

Rumindelere til paller

Rumdelere er gode til bedre udnyttelse af en palleramme, hvis du har behov for at dele den op i mindre rum. Rumdelerne samles af to dele. En størrelse til den lange side og en størrelse til den anden side. I hver del, er der tre slidser, så der er mange forskellige muligheder for at sammensætte rumdelerne og få det antal rum man ønsker.

Stabelfiks palleben

Stabelfiks ben er gode til at stakke paller ovenpå hinanden, så der kommer et arbejdsrum mellem pallerne. De sparer plads, ved at du kan have paller/pallerammer oven på hinanden, og stadig have adgang til dem, fremfor at de står ved siden af hinanden

Folier til særlige formål

Når du pakker poser med pulver eller granulat, så kan det være svært at tømme posen og få det sidste af produktet ud fra posens hjørner i bunden. Dette kan afhjælpes ved at anvende skrå svejsning i bunden.

Anvendes poser til pakning af væsker eller skal de eksempel indeholde fersk kød som kan afgive kødsaft, så er det vigtigt, at posen kan holde, så der ikke gå hul og væsken løber ud. Til sådanne formål anbefaler vi at anvende dobbeltsvejsning som en ekstra sikring.

Pakker du produkter som har tendens til at "klæbe" til plasten, så kan vi anbefale, at folien siliconeres. Det vil sige, at folien behandles med et tyndt siliconelag som har en form for "slip let" virkning, hvorfor det letter udpakningen betydeligt.

Hvor der er behov for at påføre folie som et seperationslag på en klæbrig overflade, da tilbyder vi prægede folier, hvor prægningen hjælper med til, at folien er let at fjerne fra overfladen igen.

Kontakt os
Skriv til os og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.