Emballeringsmaskiner

Vi er leveringsdygtige i stort set alle typer af emballeringsmaskiner, lige fra små håndværktøjer til fuldautomatiske anlæg. Alle vores værktøjer og maskiner lever op til EU standarder og er CE godkendte. Ud over at sikre dig en ensartet pakning, så opnår du ofte fordele som materiale- og tidsbesparelse ved brug af maskiner og værktøj.

Du kan trygt handle din næste maskine hos os!

 • Vi har 25 års erfaring med emballeringsmaskiner
 • Vi sikrer dig hurtig og professionel service
 • Vi lagerfører reservedele til vores maskiner

Palleviklere - Fuldautomatisk pallepakning

MC emballage A/S tilbyder et meget professionelt program af fuldautomatiske pallepaknings maskiner, der kan håndtere alle pallefolieringsopgaver. Programmet omfatter rotationsviklere, svingarmsviklere og ringviklere der dækker alle kapacitetsbehov fra 20 til 120 paller i timen.
Løsningerne er udstyret med højtydende forstrækssystemer, der sikrer høj kvalitet i palle emballeringen samt lavt materialeforbrug. Alle løsninger er udstyret med foliesvejseudstyr, som afslutter palleviklingen med en meget stærk vedhæftning af folieenden, så pallen altid står færdig uden en flagrende folieende.
Palleviklerne kan kombineres med topfilmspålægger, så pallen kan emballeres både støv og vandtæt. Med palleviklerne leveres rulle- og kædebaneanlæg tilpasset pladsmæssige rammer, palledimensioner og kapacitetskrav. Alle modeller er udstyret med kundetilpassede Siemens PLC-styringer med touchpanel brugerflader. Der er her lagt vægt på meget brugervenlige løsninger, der sikrer, at du får lige den emballeringsfunktion, der passer til dit behov og dine krav.
Alle anlæg leveres med lovpligtigt sikkerhedshegn og lysbomme

Fuldautomatiske strapbåndsmaskiner

Vi tilbyder professionelle, fuldautomatiske strapbåndsmaskiner til emballering af alle palletyper med strapbånd. I nært samarbejde med vores producent Tosa CMR tilpasser vi maskinerne til dit emballeringsbehov, pallens beskaffenhed og dit kapacitetskrav.
Maskinprogrammet omfatter maskiner til vertikal strapning og maskiner til horisontal strapning. Maskinerne til vertikal strapning kan tilbydes med toppres for ekstra stærk fiksering af godset på pallen. Maskinerne anvender PP- eller PET-bånd i 12 og 15 mm og har en kapacitet på 30 til 50 paller pr. time
Maskinerne leveres med PLC-styring, motoriserede rullebaner og lovpligtig sikkerhedsindhegning. Vi tilbyder også maskiner til placering ved dit bestående baneanlæg
Skal det være endnu mere avanceret, så har vi strapbåndsmaskiner fra SMB produceret i Tyskland. SMB er i front med udvikling af deres maskiner og disse er udstyret med markedets nyeste og bedste teknologier.
maskiner er enormt robuste, som gør dem velegnet i semi eller fuldautomatiske pakkelinjer, hvor driftssikkerhed er i høj fokus. SMB maskinerne findes i mange udgaver og kan skræddersyes til præcist jeres anvendelse. Maskinen fører pakkeemnet automatisk gennem galgen og afgiver én eller flere strapninger afhængig af behov. Pakkeemnet aflæses af fotoceller, så placeringen og antallet af strapninger kan defineres helt præcist.

Horisontalvikler

Vi har løsningen til, hvordan du kan spiralvikle dine produkter med strækfilm. Med vores NELEO og ATIS horisontalviklere tilbyder vi et bredt program af emballeringsmaskiner i forskellige størrelser og automatiseringsniveauer, som kan emballere både dine store og dine lidt mindre produktemner.  Betjeningen af maskinerne er helt enkel og meget brugervenlig. Emballeringsformen er forbrugsmæssigt ganske billig i sammenligning med LDPE plan- og krympefolier samt bølgepapemballering.

Spiralviklingen med strækfilm sikrer en høj fiksering af varen og en fornuftig beskyttelse mod slag og ridser.

Maskinerne kan anvende såvel klare som indfarvede strækfolier. Der er også mulighed for at anvende strækfilm med tryk til denne emballeringsform.

Palomat - pallestabler

Palomaten automatiserer din håndtering af dine træ- og plastpaller. Håndteringen af dine paller i pallestakken bliver hurtigere, meget nemmere og ergonomisk for brugeren. Dertil undgår du skader på dine paller og forlænger dermed deres levetid. Palomaten kan både opstable og nedstable pallerne for dig.

Autobagging systemer

Med Sharp bagging maskiner optimerer og effektiviserer du dine pakkestationer og øger dit output med op til 500 % i forhold til manuel pakning. Maskinerne åbner automatisk poserne, produkterne puttes i og herefter svejses åbningen sammen. Hurtigt, let og effektivt. Alle modeller kan fungere som enkeltstående enheder eller automatiseres med rullebaner før og efter pakkeprocessen. Poserne kan udføres i bla. PP, HDPE, LDPE, VCI, ESD og MAP.  Autobagging systemer er velegnet både pakning til forsendelse og produktionspakning/kitning.

Fyldsystemer - ADS

ADS star for Automatic Delivery System og er fuldautomatiske leveringssystemer som kan levere fyld til 1-8 pakkestationer per linje, alt efter udformning og type af maskine. Kurvene fødes enten via Topfill units eller via ducting system. Ducting systemerne transporterer luftpuder eller papirpads til kurvene i kanaler, som typisk placeres hen over kurvene. Ducting systemerne kan laves til alle vores luftpudemaskiner, samt Packmaster Pro og Packmate Pro papirmaskiner, hvilket er unikt på markedet. Systemerne er udstyret med fotoceller, som automatisk sender signal til luftpude- eller papirmaskinen, når niveauet i en kurv kommer under minimum. Herved sikres det, at kurvene altid er fyldte og klar til pakkeren.


Fordelene er mange:

 • Tidsbesparende
 • Ergonomisk
 • On-demand
 • Fleksibelt og integreret

Pakkeborde og stativer

Der findes mange løsninger indenfor pakkeborde og stativer. Hos os får du hjælp til opmåling, og vi vejleder dig, så du får den rigtige løsning til dit behov

 • Elektrisk hæve/sænke
 • Rulleholdere
 • Opbygninger med hylder
 • Skæreaggregat
 • Stativ til væg eller gulv
 • Integreret strapbåndsma skine og vægt

Service og vedligehold

Vi tilbyder også professionel og landsdækkende service og reparation af maskiner og værktøjer. Vedligehold giver tryghed og forlænger levetiden på dine maskiner

2L8A2695
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.