Fiberarmeretklæberulle - brun

Varenummer: 45071
På lager
  • Priser pr RLL
  • v/køb à  12 75,89 DKK
75,89 DKK
Priser pr RLL
Varen er tilføjet til kurven
Fiberarmeretklæberulle - brun er tilgængelig i intervaller af 6

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 6
  • Antal pr. palle 504
Her på siden finder du vores miljøvenlige tape eller klæberuller, der hører under kategorien Fiberarmeretklæberulle - brun. Denne kan anvendes til forskellige formål som eksempelvis pakning og forsendelser. Den måler desuden 70 mm x 150 mtr. og findes i Brun.
Anvender du den sammen med papkasser, kan både kasse og Fiberarmeretklæberulle - brun affaldssorteret som papir. Hér er der tale om emballage med god samvittighed.
Ønsker du en med andre mål eller farver, er der også rig mulighed for at få fat i det. Hos os tilbyder vi nemlig et stort udvalg af Fiberarmeretklæberulle - brun til diverse formål.
Har du spørgsmål til vores udvalg af Fiberarmeretklæberulle - brun, eller er du i tvivl om, hvilke mål du skal vælge, hjælper vi dig gerne.

Specifikationer

Mere information
Format 70 mm x 150 mtr.
Farve Brun
Type 70 gr.
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.