Fiksering og beskyttelse

Fejlemballering eller manglende emballering kan koste dyrt i reklamationer, vareerstatninger og utilfredse kunder, derfor betaler det sig at vælge en emballage, som sikrer den rigtige beskyttelse af dine emner. Det er vigtigt at tage udgangspunkt dels i det emne du ønsker emballeret, men bestemt også de forhold pakningerne udsættes for under håndtering og transport.

Emba Protec

Emba Protec er en fleksibel løsning, hvor strækfilm og bølgepap er kombineret. Dit produkt bliver fikseret mellem de to lag af hhv. strækfilm og bølgepap, en såkaldt retention løsning. Løsningen er yderst fleksibel, da indlægende kan rumme emner af varierende størrelse og udformning og er derfor en god universal løsning til fiksering. Der findes både løse indlæg og indlæg som er integreret i kassen.

_98X2473_Billede2_Embaprotec1

Skum

Skumemballage yder rigtig god beskyttelse mod stød og dæmper også vibrationer samtidig med, at det kan udformes, så det også fiksere dit emne. Fordelene ved skum er mange, blandt andet kan det formes/tilskæres uden brug af dyre forme, derfor er det også muligt at tilbyde skumløsninger i mindre oplag. Skum fås også antistatisk, hvilket gør materialet velegnet til beskyttelse af elektronisk udstyr, der er følsomt overfor statisk elektricitet.

_98X2311_Billede5_skumprodukter

Møllecell

Møllecell består af to papirlag med en bikubeformet cellestruktur som mellemlag. Materialet yder effektiv stødabsorbering og kan laves på mål med skærelinjer og perforationer, så pakning og pasform bliver optimal. Møllecell anvendes ofte til hjørnebeskyttelse, kantbeskyttelse, fiksering, bufferzone, nivelering af paller samt som indlæg og mellemlæg. Materialet er miljøvenligt og velegnet til genbrug, og kan desuden komprimeres 80% efter brug.

_98X2481_Billede1_M_llecell

Beskyttelsesnet

Denne form for plastnet er særligt velegnet til beskyttelse af overflader, eksempelvis sårbare komponenter som slebne aksler, maskindele og lakerede emner. Nettet er yderst fleksibelt og tilpasser sig emnets form. Nettene fås i forskellige størrelser, men hver størrelse har en rigtig stor spændvidde. Fås i ruller eller dispenserkartoner

_98X2308_Billede6_akselnet

EPS/Flamingo

EPS er et hygiejnisk materiale med en høj isoleringsevne, samtidig er det fugtresistent og yder rigtig god beskyttelse uden at ridse. EPS kan forarbejdes ved formstøbning eller konturskæring, hvilket åbner mange muligheder for at tilpasse materialet ud fra formål og behov.

_98X1285_rammehj_rner-ny-ny

Indikatorer

Indkatorer kaldes også for "sladrehanke", fordi de sladre, hvis godset har været tiltet/væltet under transport og håndtering. Ofte har indikatorer også en forebyggende effekt, fordi dit gods ofte vil blive håndteret med større omhu, hvis det er forsynet med en indikator. Der findes forskellige former for indikatorer, fx Tiltwatch som reagerer ved at skifte farve, hvis godsets positur ændrer sig >45°. Tip N Tell er en anden type indikator som indeholder en blå farve, der udløses i indikatoren, hvis godsets positur ændrer sig > 60°. 

_98X2248_Billede4_TipNTell_og_Tiltwatch
Kontakt os
Skriv til os og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.