Flyttekasser - Junior, limet

Varenummer: 23015
På lager
  • Priser pr STK
  • v/køb à  10 31,50 DKK
  • v/køb à  75 26,50 DKK
Pris fra 26,50 DKK
Priser pr STK
Varen er tilføjet til kurven
Flyttekasser - Junior, limet er tilgængelig i intervaller af 10

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 10
  • Antal pr. palle 150
Her på siden finder du vores populære Flyttekasser - Junior, limet i Brun med målene 586 x 383 x 377 mm. Denne specifikke model er fremstillet i 7 mm dobbeltbølge og kan anvendes til forskellige formål som eksempelvis opbevaring og flytning. Denne Flyttekasser er kendetegnet ved sin smarte lukning, der gør den nem at benytte.
Ønsker du en anden Flyttekasser med andre mål eller lukninger, er der også rig mulighed for at finde det i vores sortiment. Hos os har vi nemlig flere forskellige varianter at vælge imellem. Skulle du sidde med spørgsmål til vores Flyttekasser - Junior, limet, er du mere end velkommen til at kontakte os.
Vi sørger for hurtig levering, og bestiller du inden kl. 11.30 en hverdag, leverer vi din bestilling den næstkommende hverdag.

Specifikationer

Mere information
Format 586 x 383 x 377 mm
Kvalitet 7 mm dobbeltbølge
Farve Brun
Type Flyttekasser
Fefco Limet
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.