Foam

Varenummer: 11060
På lager
  • Priser pr RLL
  • v/køb à  1 486,00 DKK
  • v/køb à  6 432,00 DKK
Pris fra 432,00 DKK
Priser pr RLL
Varen er tilføjet til kurven
Foam er tilgængelig i intervaller af 2

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 2
Her på siden finder du vores populære Foam i målene 60 cm x 600 mtr. Fælles for vores udvalg af Foam er, at det yder god beskyttelse, og samtidig er særdeles velegnet til varer med sarte eller følsomme overflader. Det ridser nemlig ikke.
Ønsker du Foam i andre mål eller tykkelser, er der også rig mulighed for at finde det i vores udvalg.
Vi tilbyder nemlig flere forskellige varianter. Denne type Foam er ikke blot velegnet til følsomme varer; den er også let at forme og tilpasse til varer, og derfor kan den benyttes til forskellige formål.
Bestil i dag, og så sørger vi for hurtig levering af dine varer. Bestiller du ovenikøbet inden kl. 11.30, leverer vi din bestilling den næstkommende hverdag.

Specifikationer

Mere information
Format 60 cm x 600 mtr
Kvalitet 0,8 mm
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.