Følgeseddelslommer m/tryk DL

Varenummer: 15600
På lager
  • Priser pr STK
  • v/køb à  1000 0,39 DKK
  • v/køb à  5000 0,34 DKK
  • v/køb à  10000 0,29 DKK
Pris fra 0,29 DKK
Priser pr STK
Varen er tilføjet til kurven
Følgeseddelslommer m/tryk DL er tilgængelig i intervaller af 1000

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 1000
  • Antal pr. palle 132000
Vores Følgeseddelslommer m/tryk DL beskytter dine dokumenter og sikrer, at varerne kommer frem til den rette modtager. Vores Følgeseddelslommer m/tryk DL er med permanent klæb og er alle selvklæbende.
Hos os finder du nemlig et bredt udvalg af Følgeseddelslommer m/tryk DL. Her på siden finder du Følgeseddelslommer m/tryk DL af typen DL m/tryk og med målene 225 x 110 mm.
Du finder dem både med tryk i flere varianter, og skulle du være interesseret i Følgeseddelslommer m/tryk DL med andre mål, kan vi naturligvis også hjælpe dig med det.
Hvad end du skal bruge Følgeseddelslommer m/tryk DL til, kan vi være behjælpelige med at finde de rette til dig. Når du handler hos os, får du ikke blot varer i høj kvalitet, men også hurtig levering og gode priser.
Jo flere Følgeseddelslommer m/tryk DL af DL m/tryk du køber, desto lavere bliver prisen per 1000 styk.

Specifikationer

Mere information
Format 225 x 110 mm
Type DL m/tryk
Tryk Packing List/følgeseddel

Vedhæftede filer

Mere information
15600Datablad.pdf
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.