Folie og krympefolie

Folie anvendes ofte til beskyttelse mod snavs, støv og fugt, men er også brugbart til at pakke varer ind.

Folie og krympefolie

Plastemballage

Her på siden finder du vores udvalg af plastemballage såsom folierings film og indpakningsfolie. Folie bliver især benyttet til at beskytte mod snavs, støv og fugt, men denne form for emballage er også brugbar til at pakke varer ind under transport.

Vi forhandler følgende typer af indpakningsfolier og film:

-          Almindelig folie

-          Topfolie i ruller

-          Topfolie i ark

-          Krympefilm

-          Rørfolie

Hvilken plastemballage skal jeg vælge?

Indpakningsfolie

Her på webshoppen kan du finde folier i forskellige bredder, tykkelser og kvaliteter. Fælles for alle folieprodukterne er, at de er velegnede, når du har behov for at afdække og beskytte varer mod snavs og fugt under transport og opbevaring.

Vil du gerne have en folie, der er let at arbejde med, anbefaler vi de brede folier, som er foldet før oprulning.

Topfolie er velegnet til at beskytte toppen af din palle, sådan så denne ikke bliver beskidt. For at opnå en særlig god beskyttelse kan du anvende topfolien sammen med en strækfilm Vi sælger topfolier både på rulle og i ark

Endelig finder du også et udvalg af forskellige former for rørfolie. Rørfolie er blandt andet velegnet til at lave poser med, ligesom denne folie også yder beskyttelse mod snavs.

Krympefilm

Krympefilm er velegnet til at emballere blandt andet fødevarer og tryksager. Denne form for plastemballage er desuden et godt valg, hvis du ønsker at præsentere din vare på en professionel måde. Med sit glasklare udseende giver krympefilm nemlig en flot og tæt indpakning, som udover at se godt ud naturligvis også beskytter emnet mod uønsket snavs. Denne form for plastemballage har desuden en god fikserings-evne

Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.