Folie og krympefolie

Folie anvendes ofte til beskyttelse mod snavs, støv og fugt, men er også brugbart til at pakke varer ind.

Folie og krympefolie

Køb folie af høj kvalitet hos MC emballage

 

Folie har flere forskellige brugbare formål. Det kan blandt andet benyttes til at beskytte mod snavs, støv og fugt. Derudover er det også godt til at pakke varer ind med, eksempelvis i fødevarebranchen eller til transport.

 

Hos MC emballage tilbyder vi flere forskellige typer folie. Det er derfor muligt at finde det effektive materiale til flere forskellige behov og formål blandt vores brede sortiment. Og fordi vi går op i vores kunders tilfredshed, er alle vores produkter naturligvis i høj kvalitet.

 

Find folie og krympefolie hos os

Det er som regel en god idé at vide, hvilket form for folie, der er bedst egnet til opgaven. Der er nemlig forskel på de forskellige typer folie. Samtidig er der også forskel på, om det er bedst at benytte folie eller film. Vi forhandler derfor forskellige former for folie i god kvalitet. I vores sortiment kan der findes:

 

  • Almindelig folie
  • Topfolie i ruller
  • Topfolie i ark
  • Krympefilm
  • Rørfilm

 

Som totalleverandør tilbyder vi naturligvis løsninger til samtlige opgaver inden for transport- og industriemballage. Af den grund kan vi også hjælpe med eksempelvis støv- og krympehætter. Det kan nemlig være at foretrække frem for folie, hvis det er en stor palle eller pakke, der skal beskyttes.

 

Find den rette folie til formålet

Lige meget om der skal bruges folie til transport, indpakning eller andet, så har vi hos MC emballage lige præcis det, der kan klare opgaven. Der kan samtidig findes folie med flere forskellige bredder, tykkelser og kvaliteter blandt vores sortiment. Det er med til at sørge for, at det er let at finde den rette type folie til dit behov.

 

Indpakningsfolie

Alle vores folie-produkter er velegnede til at afdække og beskytte varer mod snavs samt fugt under transport og opbevaring. Det er derfor svært at vælge helt forkert blandt vores sortiment. Er der behov for en folie, der er let at arbejde med, så anbefaler vi hos MC emballage en bred folie, som er foldet før oprulning.

 

Skal toppen af en palles beskyttes, så den undgår at blive beskidt? Så er topfolie et godt valg. Vores topfolie kan med fordel kombineres med en strækfilm, så beskyttelsen af varerne bliver endnu bedre. Vi tilbyder topfolie på rulle og i ark, så det er nemt at vælge den rigtige løsning.

 

Sortimentet byder også på et udvalg af flere forskellige typer af rørfolie. Denne type folie er især god til at lave eksempelvis poser med. Samtidig yder rørfolie naturligvis også beskyttelse mod snavs.

 

De mange valgmuligheder giver derfor god grund til at undersøge de forskellige løsninger hos os, når der skal bruges folie til indpakning. Er det dog ikke helt klart, hvilken form for folie, der er bedst egnet til opgaven? Så kan vores kundeservice altid kontaktes. Vi kan og vil nemlig gerne vejlede, så det er den rigtige folie, du får bestilt hjem.

 

Krympefilm

Omhandler opgaven behandling af fødevarer eller tryksager, så er krympefilm den optimale løsning. Ikke nok med at denne type film er velegnet til eksempelvis fødevarebranchen, så er den også flot. Det vil sige, at en vare kan blive præsenteret på en mere professionel måde, når den er pakket ind i krympefilm.

 

Dette materiale giver nemlig en flot og tæt indpakning. Samtidig beskytter det naturligvis fortsat mod uønsket snavs. Det er på samme tid også et produkt med en god fikserings-evne.

 

Vi tilbyder skræddersyede løsninger til billige priser

Hos MC emballage er vi stolte af at være totalleverandør inden for transport- og industriemballage. Vi går også op i, at vi er et transparent firma. Det vil sige, at der ikke pludselig dukker skjulte gebyrer eller tillæg op, når der handles hos os. Vi er nemlig stolte af at kunne sige, at der er gennemsigtighed i vores forretning.

 

Selvom vi er et mellemled, så er vi branchens mest kosteffektive leverandør. Det skyldes vores flade organisationsstruktur og strømlinede processer. Og som totalleverandør er det nemt at sørge for, at du kan finde alt til transport- og industriemballage hos os.

 

Derfor er det også muligt at samle alle emballage-indkøbene ét sted. Ikke alene giver det færre procesomkostninger. Du sparer også tid. Dermed er det lettere at have mere fokus på alle de andre vigtige arbejdsopgaver.

 

Der er også god grund til at tage fat i os, hvis behovet for emballage ikke umiddelbart er dækket af vores udvalg. Vi er nemlig nemme og fleksible at have med at gøre. Derfor vil vi gerne forsøge at finde den helt rette løsning til enhver opgave. Faktisk er mere end halvdelen af vores salg lavet som kundetilpassede løsninger. Og siden vi er eksperter inden for emballage, vil vi altid forsøge at finde den helt rette vej frem for dit firma.

 

Hos MC emballage har vi et kæmpe udvalg af alle produkter til transport- og industriemballage. Der er med andre ord god grund til at bestille folie samt meget mere fra os. 

Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.