Folie til Mini Pak'r

Varenummer: 53400
På lager
  • Priser pr RLL
  • v/køb à 1 620,00 DKK
  • v/køb à 4 565,00 DKK
  • v/køb à 6 539,00 DKK
  • v/køb à 10 515,00 DKK
Pris fra 515,00 DKK
Priser pr RLL
Varen er tilføjet til kurven

Antallet skal være deleligt med 1. Vælg det ønskede antal.

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 1
  • Antal pr. palle 72
Hos os finder du et stort udvalg af Folie til Mini Pak'r. Her på siden finder du en Folie til Mini Pak'r af typen Novus Double Cushion og med målene 400 x 150 mm x 200 m. Derudover er den fremstillet i 2 x 44 my - LDPE. Har du brug for Folie til Mini Pak'r i andre mål og typer, kan du også finde dette hos os.
Vi tilbyder nemlig flere forskellige varianter til Mini Pak’r og MP Industrial.Er du i tvivl om, hvilken model du har, og dermed hvilke Folie til Mini Pak'r du skal have fingrene i, må du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi hjælper gerne med at finde den rette Folie til Mini Pak'r, således at dine forsendelser kan blive beskyttet bedst muligt.
Når du handler hos os, får du ikke blot god service, men derimod også skarpe priser og hurtig levering.

Specifikationer

Mere information
Format400 x 150 mm x 200 m
Kvalitet2 x 44 my - LDPE
TypeNovus Double Cushion
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.