Folie til MP Industrial

Varenummer: 53455
På lager
  • Priser pr RLL
  • v/køb à  1 649,00 DKK
  • v/køb à  4 599,00 DKK
  • v/køb à  6 570,00 DKK
  • v/køb à  12 540,00 DKK
Pris fra 540,00 DKK
Priser pr RLL
Varen er tilføjet til kurven
Folie til MP Industrial er tilgængelig i intervaller af 1

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 1
  • Antal pr. palle 90
Hos os finder du et stort udvalg af Folie til MP Industrial. Her på siden finder du en Folie til MP Industrial af typen Supertube - SELECT og med målene 400 x 150 mm x 250 m. Derudover er den fremstillet i 2 x 35 my - LDPE. Har du brug for Folie til MP Industrial i andre mål og typer, kan du også finde dette hos os.
Vi tilbyder nemlig flere forskellige varianter til Mini Pak’r og MP Industrial.Er du i tvivl om, hvilken model du har, og dermed hvilke Folie til MP Industrial du skal have fingrene i, må du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi hjælper gerne med at finde den rette Folie til MP Industrial, således at dine forsendelser kan blive beskyttet bedst muligt.
Når du handler hos os, får du ikke blot god service, men derimod også skarpe priser og hurtig levering.

Specifikationer

Mere information
Format 400 x 150 mm x 250 m
Kvalitet 2 x 35 my - LDPE
Type Supertube - SELECT
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.