Folie til MP Industrial

Varenummer: 53455
På lager
  • Priser pr RLL
  • v/køb à  1 649,00 DKK
  • v/køb à  4 599,00 DKK
  • v/køb à  6 570,00 DKK
  • v/køb à  12 540,00 DKK
Pris fra 540,00 DKK
Priser pr RLL
Varen er tilføjet til kurven
Folie til MP Industrial er tilgængelig i intervaller af 1

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 1
  • Antal pr. palle 90
Søger du folie til Mini Pak'r Industrial med 30% PCR genanvendt plastik - (PCR - Post Consumer Recycled), der kan sikre indholdet under pakninger og forsendelser? I så fald er du endt det helt rigtige sted. Hos os finder du Folie til MP Industrial, der kan bruges med dertilhørende luftpudemaskine. Fælles for dem alle er, at de er udarbejdet i materialer af høj kvalitet.
Denne konkrete Folie til MP Industrial er af typen Supertube - Renew og har målene 400 x 150 mm x 250 m. Derudover er den fremstillet i 2 x 35 my - LDPE 30% rPE og den er Grå. Skulle du søge Folie til MP Industrial i andre mål og typer, således at de passer til din specifikke luftpudemaskine, kan du også finde det hos os.
Tag et kig på vores store udvalg.Vi hjælper også gerne med at finde den rette Folie til MP Industrial, som matcher din luftpudemaskine, således at dine forsendelser bliver beskyttet ordentligt. Du skal blot kontakte os og oplyse maskinens serienummer.
Bestil Folie til MP Industrial allerede i dag. Så sørger vi for hurtig levering af dine varer, direkte til døren.

Specifikationer

Mere information
Format 400 x 150 mm x 250 m
Beskrivelse 30% PCR genanvendt plastik
Kvalitet 2 x 35 my - LDPE 30% rPE
Farve grå
Type Supertube - Renew
Genbrugsmateriale PCR - Post Consumer Recycled
Genbrugsprocent 30
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.