Forsynings orientering

Opdateret den 03-11-2022

Selvom efterdønningerne fra covid-19 endnu ikke har lagt sig og vi fortsat har krig i Europa, som påvirker bredt i vores samfund, så er der på forsyningssiden efterhånden etableret en ny normal. Det betyder, at vi har vænnet os til, at situationer kan ændre sig på meget kort tid samt, at der er en del usikkerhed og uforudsigelighed i markedet. Det er en virkelighed vi er blevet ret gode til at navigere i og vi lykkes i det store hele ret godt med at sikre forsyninger til vores kunder.

Til gengæld oplever vi, at priser ikke længere følger råvareindeks i det fulde omfang. Årsagen skal findes i, at omkostningsstigningerne på transport og energi er så voldsomme, at de for en stor del neutraliserer effekten af de faldende råvarepriser. Hertil kommer, at den høje beskæftigelse og inflation lægger pres på de direkte lønninger. Dette betyder desværre, at vi i prissætningen ikke kan følge de gamle indeksaftaler 1:1, men må korrigere for de sekundære omkostninger.

Hvis der opstår helt konkrete forsyningsvanskeligheder, så gør vi vores absolut bedste for at orientere kunder, der påvirkes direkte af disse, ligesom vi løbende vil foretage opdateringer på siden her.

Med venlig hilsen,

Adm. dir. Peder K. Eriksen

Peder_lille_test2
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.