Forsynings orientering

Opdateret den 04-03-2022

MC emballage A/S har ikke egen produktion, der står til at blive direkte påvirket af situationen mellem Rusland, Belarus og Ukraine. Vi sourcer ikke fra hverken Belarus eller Rusland og kun meget lidt fra Ukraine.

Alligevel spiller den nuværende situation i den grad ind på vores forsyningssituation. Både grundet energi- og råvarepriser, som aktuelt er meget uforudsigelige og stiger med dags varsel. Desuden er vores leverandørers generelle forsyningsvaskeligheder på råvarer blevet markant forværret pga. krigens følgevirkninger. Der er pt. en akut mangel på europæiske chauffører, hvoraf mange er ukrainere, der er taget hjem til Ukraine for at beskytte familien eller tage del i krigen mod Rusland. Vi kan derfor ikke afvise, at vi kan komme i en force majeure situation, der kan påvirke allerede indgåede pris- og leveringsaftaler.

Vi gør naturligvis vores absolut bedste for at undgå, at i som kunder bliver berørt mere end højest nødvendigt.

Med venlig hilsen,

Adm. dir. Peder K. Eriksen

Peder_lille_test2
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.