Grøn silkepapir

Varenummer: 50903
På lager
  • Priser pr PK
  • v/køb à  1 349,40 DKK
  • v/køb à  5 314,46 DKK
  • v/køb à  10 285,87 DKK
Pris fra 285,87 DKK
Priser pr PK
Varen er tilføjet til kurven
Grøn silkepapir er tilgængelig i intervaller af 1

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 1
  • Antal pr. palle 104
Her på siden finder du Grøn silkepapir, der kan anvendes til mange forskellige typer indpakningsopgaver. Denne specifikke type Grøn silkepapir måler 62 x 84 cm. Der er tale om anvendelig Grøn silkepapir, som eksempelvis kan benyttes til indpakning af blomster, gavekurve og lignende eller som beskyttelse ved indpakning.
Ønsker du Grøn silkepapir med andre mål, farver eller kvaliteter, er der også rig mulighed for at finde det i vores sortiment. Hos os tilbyder vi nemlig flere forskellige varianter, men fælles for dem alle er, at de er udarbejdet i god og flot kvalitet.
Bestiller du hos os, får du Grøn silkepapir i god kvalitet og til skarpe priser, hvor de fleste kan være med. Derudover sørger vi også for hurtig levering, således du hurtigt kan få gavn af dine varer.

Specifikationer

Mere information
Format 62 x 84 cm
Beskrivelse Silkepapir
Kvalitet 25-26 g/m2
Farve Grøn
Type 480 ark pr. pk
Genbrugsmateriale Ja
Genbrugsprocent 45
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.