Grønne sækkesnører

Varenummer: 59992
På lager
  • Priser pr STK
  • v/køb à  1000 0,1515 DKK
  • v/køb à  5000 0,1027 DKK
  • v/køb à  18000 0,0815 DKK
Pris fra 0,0815 DKK
Priser pr STK
Varen er tilføjet til kurven
Grønne sækkesnører er tilgængelig i intervaller af 1000

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 1000
  • Antal pr. palle 180000
Mangler du sækkesnører, således at du kan lukke dine poser tæt? I så fald er du endt det rigtige sted. Vi tilbyder forskellige sækkesnører til diverse formål. Her på siden finder du PVC-belagte, grønne sækkesnører med målene 150 mm.
Skal du bruge sækkesnører i andre mål eller farver, kan vi også hjælpe dig med det. Vi tilbyder nemlig et skarpt udvalg, således at der er noget til ethvert behov. Det gælder, uanset om du mangler sækkesnører til lukning af affaldssække, poser eller lignende.
Når du handler hos os, her på siden, er du garanteret produkter i høj kvalitet. Vi sørger dog også for hurtig levering direkte til døren.
Bestiller du endda inden kl. 11.30 på hverdage, kan du allerede have sækkesnører den følgende hverdag.

Specifikationer

Mere information
Format 150 mm
Tykkelse 1,4 mm
Type PVC-belagte, grønne
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.