Guide til optimal beskyttelse af forsendelser

Du opnår størst beskyttelse af dine varer ved at sikre, at indholdet ikke kan bevæge sig. Brug derfor en passende ydre kasse og anvend tilstrækkelig foringsmateriale, så dine varer er fikseret under håndtering og transport. For særligt skrøbelige genstande som f.eks. elektronik, glas, lertøj og kunstværker, er det desuden vigtigt, at hver genstand er pakket ind separat, så de ikke kommer i direkte berøring med hinanden. De må heller ikke placeres for tæt på kassens hjørner, sider, top og bund, så sørg for god foring af kassen, så indholdet er beskyttet mod rystelser og vibrationer. For de lidt tungere varer anbefaler vi, udover ekstra foring, også brug af en 2-lags papkasse som har bedre stablings- og brudstyrke end 1-lags papkasser.

Bemærk: Til elektronik og elektroniske genstande bør der ALTID anvendes anti-statisk beskyttelse.

Bobleplast
Beregnet til at beskytte lette genstande – anvend eventuelt flere lag for at sikre, at genstanden er helt beskyttet, især på hjørner og kanter. Bobleplast findes med små eller store luftbobler.
Se mcemballages produkter her

Polyetylen skumfolie / foam
Et let, blødt og elastisk indpakningsmateriale i form af skum, som giver en enestående overfladebeskyttelse og har støddæmpende egenskaber. Ideelt til beskyttelse af lette genstande.
Se mcemballages produkter her

Luftpude kassefyld  – Mini Pak’r

Anvendes især til forsendelse af lette varer, hvor der er meget plads i kassen. Anbefales ikke til varer med skarpe hjørner og kanter eller ved forsendelse under meget høje eller lave temperaturer, da det kan påvirke pakkematerialets muligheder for at beskytte genstanden tilstrækkeligt.
Se mcemballages produkter her

Kassefyld - polystyren stjernefyld 

Er velegnet til især lette varer, hvor der er meget uudnyttet plads i kassen. Fyld kassen med lidt mere kassefyld end der umiddelbart er plads til, luk forsigtigt flapperne og forsegl kassen omhyggeligt.

Da kassefyldet kan flytte sig eller synke, anbefales det, at du bruger mindst 5 cm. foringsmateriale som boblefolie, foam eller bølgepap omkring genstandene.

Den type kassefyld vi sælger hos mcemballage.dk ER antistatisk og derfor også velegnet til indpakning af elektroniske genstande. Pak genstanden ind i plastikposer, bobleplast eller andet for at forhindre at der kommer kassefyld ind steder, der kan skade varerne.
Se mcemballages produkter her

Skumindlæg

Til vores postæsker findes der specielle skumindlæg, der giver en effektiv beskyttelse af eksempelvis mobiltelefoner, smykker eller andre dyrere produkter, som man gerne vil beskytte bedst muligt.
Se mcemballages produkter af denne type her.  

Bølgepap

Det klassiske enkeltlags bølgepap er velegnet til beskyttelse af genstande med uregelmæssige former og skarpe hjørner. Bølgepap er også velegnet som adskillelse eller som et ekstra forstærkende lag i toppen af kassen.
Se mcemballages produkter her.  

Krøllet kraftpapir – Fillpak

Denne type beskyttelsesmateriale er velegnet som fyldmateriale til lette eller middeltunge genstande, som man ikke er bange for går i stykker. Papiret skal krølles så fint som muligt og der skal placeres mindst 5 cm. papir mellem genstanden og kassen. 
Se mcemballages produkter her.  

Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.