Håndklædeark - Excellent

Varenummer: 100012
På lager
  • Priser pr STK
  • v/køb à  3060 0,172 DKK
  • v/køb à  42840 0,154 DKK
Pris fra 0,154 DKK
Priser pr STK
Varen er tilføjet til kurven
Håndklædeark - Excellent er tilgængelig i intervaller af 3060

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 3060
  • Antal pr. palle 58140
Her på siden forhandler vi Håndklædeark - Excellent i forskellige mål og kvaliteter – uanset om det er til brug på badeværelset eller som tørrepapir ved din arbejdsstation.
Vores Håndklædeark - Excellent er af allerhøjeste kvalitet og er et godt og hygiejnisk alternativ til de klassiske stofhåndklæder.
Denne Håndklædeark - Excellent, i målene 23 x 31 cm, egner sig perfekt til brug i såvel industri som på kontoret.
Den fås med forskellige antal lag – og man kan dermed bruge den til alt fra aftørring af vand til rengøring af værktøj og komponenter.
Vi forhandler desuden aftørringspapir til alverdens formål og i alverdens typer. Så udover vores Håndklædeark - Excellent finder du også alternative løsningsmodeller, der også kunne være interessante.

Specifikationer

Mere information
Format 23 x 31 cm
Kvalitet 2-lags, hvid
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.