Håndklæderulle - Classic

Varenummer: 100016
På lager
  • Priser pr RLL
  • v/køb à  6 67,00 DKK
  • v/køb à  60 58,00 DKK
Pris fra 58,00 DKK
Priser pr RLL
Varen er tilføjet til kurven
Håndklæderulle - Classic er tilgængelig i intervaller af 6

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 6
  • Antal pr. palle 120
Vi forhandler Håndklæderulle - Classic specielt til brug i erhverv og industri, hvor der af den ene eller anden årsag er behov for håndklædepapir i forbindelse med arbejdet eller som kontorforsyning.
Denne Håndklæderulle - Classic i målene; 20 cm x 300 mtr anvendes i nemt og effektivt ved tilkøb af en af vores væg- eller gulvstativer. Her fungerer den fint til tørring af hænder eller til rengøring af komponenter og værktøj.
Vi er leverandør af Håndklæderulle - Classic i alverdens størrelser og kvaliteter, hvorfor du kan få håndklædepapir uagtet formål og efter præference. Vi sender leverancen direkte til dig – og køber du for mere end 1.500 kr., får du tilmed fri fragt.

Specifikationer

Mere information
Format 20 cm x 300 mtr
Kvalitet 1-lags, hvid
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.