Hvid LDPE folie 4%

Varenummer: 99904
På lager
  • Priser pr RLL
  • v/køb à  1 1.550,00 DKK
  • v/køb à  5 1.387,00 DKK
  • v/køb à  10 1.177,00 DKK
Pris fra 1.177,00 DKK
Priser pr RLL
Varen er tilføjet til kurven
Hvid LDPE folie 4% er tilgængelig i intervaller af 1

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. palle 28
Mangler du Hvid LDPE folie 4% med målene 4000 mm x 50 mtr, og som er Hvid i farven? Så er du endt det rigtige sted. Vores Hvid LDPE folie 4% er smart at anvende til afdækning og beskyttelse af store varer, således de ikke bliver udsat for fugt, snavs eller støv.
Det gælder både under pakning, opbevaring og transport. De brede folier er typisk foldet før oprulning og er derved lettere at arbejde med. Søger du Hvid LDPE folie 4% i andre mål?
I så fald kan vi også hjælpe dig. Tag blot et kig i vores brede udvalg og find den Hvid LDPE folie 4%, der matcher dine behov.
Fælles for vores Hvid LDPE folie 4% er, at de er fremstillet i kvalitetsmaterialer, og de findes i henholdsvis sorte og transparente farver.
Vores transparente folie er gennemsigtig, men ikke klar. Har du brug for en bred Hvid LDPE folie 4% er de typisk foldet før oprulning, så de er nemmere at håndtere. Bestil allerede i dag, så sørger vi for hurtig levering af din bestilling.

Specifikationer

Mere information
Format 4000 mm x 50 mtr
Kvalitet 150 my
Farve Hvid
Type Foldet til 1200 mm
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.