Hvide paprør

Varenummer: 57706
På lager
  • Priser pr STK
  • v/køb à  24 9,95 DKK
  • v/køb à  240 7,65 DKK
Pris fra 7,65 DKK
Priser pr STK
Varen er tilføjet til kurven
Hvide paprør er tilgængelig i intervaller af 24

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 24
  • Antal pr. palle 432
Hos os finder du et stort udvalg af Hvide paprør, der dækker ethvert behov. De er gode til forskellige former for forsendelse og opbevaring, men de egner sig især til f.eks. plakater og andre trykvarer. Det skyldes, at indholdet nemt kan rulles sammen, således det fylder mindre. Disse Hvide paprør kommer med målene Ø 70 x 2 x 650 mm og i en Hvide farve.
Søger du Hvide paprør i andre mål, er der også mulighed for at finde det, når du tager et kig i vores brede udvalg. Fælles for alle Hvide paprør er, du skal huske at købe lågene ved siden af.
Når du handler ved os, får du Hvide paprør i høj kvalitet, der kan benyttes til beskyttelse af varer.
Bestil i både små og store mængder, så sørger vi for hurtig levering af din bestilling. Jo flere du køber, jo lavere bliver stykprisen også.

Specifikationer

Mere information
Format Ø 70 x 2 x 650 mm
Farve Hvide
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.