Hvide paprør

Varenummer: 57910
På lager
  • Priser pr STK
  • v/køb à  10 17,60 DKK
  • v/køb à  50 13,65 DKK
Pris fra 13,65 DKK
Priser pr STK
Varen er tilføjet til kurven
Hvide paprør er tilgængelig i intervaller af 10

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 10
  • Antal pr. palle 180
Søger du Hvide paprør i højeste kvalitet? I så fald er du landet det rigtige sted. Hos os finder du Hvide paprør, der kan bruges til flere forskellige formål. De bliver dog især anvendt til beskyttelse af varer som f.eks. plakater og andre trykvarer under opbevaring og forsendelse.
Disse Hvide paprør har målene Ø 90 x 2 x 1000 mm og findes i Hvide. Søger du Hvide paprør i andre mål, kan du også finde det i vores udvalg. Vi tilbyder nemlig Hvide paprør i flere forskellige mål, således der er nogle til ethvert behov. Vær opmærksom på, at plastlågene skal købes separat ved siden af.
Bestil allerede nu. Så sørger vi for hurtig levering af din bestilling.

Specifikationer

Mere information
Format Ø 90 x 2 x 1000 mm
Farve Hvide
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.