Hvide postordreposer

Varenummer: 62810
På lager
  • Priser pr STK
  • v/køb à  100 3,6195 DKK
  • v/køb à  500 3,3576 DKK
  • v/køb à  1000 3,0804 DKK
Pris fra 3,0804 DKK
Priser pr STK
Varen er tilføjet til kurven

Antallet skal være deleligt med 1. Vælg det ønskede antal.

Hvide postordreposer er tilgængelig i intervaller af 250

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Anbrud/Mindstekolli 250
  • Antal pr. kolli 250
  • Antal pr. palle 11000
Har du brug for Hvide postordreposer i forbindelse med pakning eller forsendelser af f.eks. sko, tøj og tekstiler? Hos os finder du et bredt udvalg af netop dette. Her på siden finder du én af vores populære udgaver.
Alle vores Hvide postordreposer består af 30 % genbrugsplast.Denne Hvide postordreposer kommer med målene 550 x 850 + 50 mm. Derudover har den en tykkelse på 70 my, hvilket især gør den egnet til forsendelse af tøj og tekstiler.
Fælles for udvalget af Hvide postordreposer er, at de er fremstillet i slidstærkt flerlagsplastik, som er svejset, så dit produkt er beskyttet mod fugt og snavs. De er ligeledes sorte indvendigt og hvide udvendigt.
De har desuden også selvklæbende lukning, der gør, at de på ingen måde kan åbnes uden anbrud på posen.
Har du brug for Hvide postordreposer i andre mål, kan du også finde dette i vores udvalg. Du kan købe Hvide postordreposer i store og små mængder, og prisen per 100 styk bliver lavere, jo flere du køber.

Specifikationer

Mere information
Format 550 x 850 + 50 mm
Kvalitet 70 my
Tykkelse 70 my
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.